HospiBeer. Fira de la Cervesa. Hospitalet de l’Infant, 14 i 15 de juny 2024

CAT | ES


El Consell Comarcal del Baix Ebre convoca el Premi de Fotografia a Instagram

En aquesta edició, el premi se centra en imatges del tram del Baix Ebre del Camí Natural Via Verda de la Val de Zafán

Etiquetes   vida activa, fotografia, baix ebre, via verda

Publicat el26/7/2021

El Consell Comarcal del Baix Ebre convoca el Premi de Fotografia a Instagram | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Estació de Benifallet a la Via Verda de la Val de Zafán


El Consell Comarcal del Baix Ebre ha convocat el Premi de Fotografia, que enguany se centra en imatges del tram del Baix Ebre del Camí Natural Via Verda de la Val de Zafán. Així per tal de participar-hi s’han de publicar fotografies de la via verda a la xarxa social Instagram amb l’etiqueta #FotoViaVerdaBaixEbre2021 i les fotos participants podran optar a un primer premi de 200 euros, un segon de 125 euros i un tercer de 50 euros. Aquest premi compta amb el suport de l’empresa Acciona.

Pel que fa a la temàtica de les fotografies participants poden estar relacionades amb el cicloturisme, el senderisme, l’espai natural, els rius, la gastronomia o qualsevol pràctica d’activitat turística que es pugui dur a terme a la Via Verda. Per participar en el premi cal ser major de 18 anys; ser seguidor dels comptes d’Instagram del Consell Comarcal del Baix Ebre (@ccbaixebre) i d’EbreTerra (@ebreterra) i publicar una fotografia a Instagram entre el 15 de juliol i el 15 de setembre amb un títol descriptiu.

Les bases del Premi de Fotografia es poden consultar en aquest enllaç.


Font: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho