Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


El Consell Comarcal del Baix Ebre amplia i il·lumina la Via Verda entre Tortosa i Roquetes

Els usuaris al tram del Baix Ebre del camí natural creixen un 21,8% el 2021

Etiquetes   turisme, via verda, cicloturisme, roquetes, tortosa, baix ebre,

Publicat el9/3/2022

El Consell Comarcal del Baix Ebre amplia i il·lumina la Via Verda entre Tortosa i Roquetes | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... El tram Roquetes-Tortosa concentra els usuaris de la Via Verda al migdia i la tarda de forma estable cada dia i cada mes de l’any


El Consell Comarcal del Baix Ebre millora el tram de la Via Verda entre el pont de la C-12, a Tortosa, i el pavelló municipal de Roquetes. L’actuació renova el paviment i amplia la via - de 3 a 4,1 metres-, es plantaran 55 lledoners i s’instal·laran 77 lluminàries LED amb sistema fotovoltaic, un fanal cada 25 metres. El cost de l’obra és de 127.215 euros i està subvencionada per la Diputació de Tarragona. La Via Verda al Baix Ebre va tenir l’any passat un 21,8% més d’usuaris (413.329), segons els comptadors que hi ha instal·lats. De mitjana, 1.132 vianants i ciclistes han usat el camí natural cada dia. El tram de Tortosa a Roquetes és el que té més usuaris, un 65% del total - 165.062 vianants i 101.297 ciclistes-.

Mentre que el tram Roquetes-Tortosa concentra els usuaris al migdia i la tarda de forma estable cada dia i cada mes de l’any, al tram de Benifallet i Aldover el patró varia, amb els dies de cap de setmana amb més afluència i "puntes d’usuaris" per Setmana Santa, final de primavera i principi de tardor. A Aldover s’han comptabilitzat 76.607 usuaris, un 32% més que l’any anterior, i a Benifallet l’augment ha estat del 59% amb un total de 70.363 usuaris.


Per: Redacció

Foto: Cedida