suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


Compte enrere per al IX Infinitri Half Triathlon a Peníscola

La prova es disputarà aquest diumenge 25 d’abril. Enguany es retransmetrà la prova completa per streaming

Etiquetes   activitats outdoor, triatlons, peniscola, baix maestrat

Publicat el22/4/2021

Compte enrere per al IX Infinitri Half Triathlon a Peníscola | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La presentació de l’esdeveniment s’ha fet aquest matí


L’organització del IX Infinitri Half Triathlon i l’Ajuntament de Peníscola estan ja començant el muntatge de la logística i tancant els últims detalls per a acollir el diumenge dia 25 d’abril la novena edició de l'Infinitri Triathlon Peníscola.

L’esdeveniment es realitza des de 2013, habitualment el mes d’abril, i sempre en distància Half o mitja distància, és a dir, que els participants comencen al matí nadant 1.900 metres al voltant del castell de Peníscola, seguits de 90 quilòmetres de ciclisme per l’interior de la comarca, per acabar amb mitja marató (21 quilòmetres), just abans d’entrar en la plaça de Santa Maria, en el cor de la ciutat antiga, coneguda mundialment per ser escenari natural de la sisena temporada de Game of Thrones.

"Aquests últims dies estem tots treballant juntament amb l’organització per a facilitar el muntatge de tot el necessari per acollir la prova" ha explicat la regidora de l’àrea, Dolo Bayarri.

L’organització, l’àrea d’Esports, la brigada municipal d’obres i serveis, així com la Policia Local han coordinat un dispositiu de seguretat per a l’acolliment de l’esdeveniment que compta amb mesures especials i controls d’aforament per al seu desenvolupament.

A més, tenint en compte les restriccions sanitàries per al seguiment presencial de la prova, l’organització facilitarà la retransmissió d’aquesta, íntegrament, per streaming.

L’esdeveniment, en el qual enguany participaran al voltant de 400 triatletes, disposa d’un protocol especial per la Covid19 i compta amb la col·laboració de la Diputació de Castelló i el suport dels Cossos de Seguretat de l’Estat.

Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho