Port Nòmada. Senderisme, travesses, btt

CAT | ES


Comença el servei de socorrisme a les platges del Morrongo i la Caracola de Benicarló

El servei de socorrisme a les dues platges amb Bandera Blava del municipi s’allargarà fins a l’1 d’octubre

Etiquetes   turisme, platges, benicarlo, baix maestrat

Publicat el5/6/2023

Comença el servei de socorrisme a les platges del Morrongo i la Caracola de Benicarló | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Dissabte passat, 27 de maig, va començar la temporada de platges de Benicarló amb la posada en marxa del servei de socorrisme i salvament a les platges del Morrongo i la Caracola, les que més afluència de banyistes tenen durant l'estiu.

El servei s'allargarà fins a l'1 d'octubre en les dos platges, en horari de 10.00 a 19.00 hores, amb la novetat que enguany, durant tot el mes d'agost, la vigilància s'allargarà fins a les 20.00 hores.

Pel que fa a la platja de la Mar Xica, el servei de socorrisme s'iniciarà el 10 de juny i finalitzarà el 17 de setembre.

La del Morrongo és la platja emblemàtica de Benicarló, situada al costat del port pesquer i esportiu. Es tracta d'una platja ideal per al turisme familiar, d'arena fina, al voltant de la qual es concentra una variada oferta turística que compren des d'hotels i restaurants a bars o cafeteries.

La platja de la Caracola connecta Benicarló amb Peníscola. Es tracta d'una franja costanera d'arena poc afectada per la massificació turística on s'hi pot gaudir tranquil·lament del sol i els esports nàutics. I si us canseu de la mar i el sol, podeu prendre un àpat o refresc als bars, terrasses i quiosquets de platja situats ben a prop.

Totes dues platges, del Morrongo i la Caracola, llueixen el distintiu de Bandera Blava.


Per: Redacció

Foto: Cedida