Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES


Comença el repte solidari Non Stop Aliments, el Camí de l'Esperança

Tretze esportistes recorreran 600Km a peu sense pausa per recollir aliments. El repte comença avui a a Sant Martí d’Empúries i finalitzarà el dissabte a Roquetes

Etiquetes   activitats outdoor, trail running, solidaritat, roquetes, baix ebre, terres ebre

Publicat el24/8/2020

Comença el repte solidari Non Stop Aliments, el Camí de l’Esperança | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... El repte ha començat aquest matí a Sant Martí d’Empúries. Foto: cedida


Avui dilluns es dona el tret de sortida del repte solidari de trail Non Stop Aliments, el Camí de l'Esperança, en el que 13 esportistes d'arreu del territori català i basc recorreran 600Km a peu sense pausa per recollir aliments. El projecte pretén conscienciar sobre la pobresa al nostre territori i alhora recollir aliments i recursos per nodrir el Banc dels Aliments.

La travessa solidària comença a Sant Martí d'Empúries (Alt Empordà), un dels punts més emblemàtics de la costa catalana i trancorrerà pels dos grans recorreguts del territori català, el GR1 i el GR7. L'arribada serà el dissabte 29 d'agost a Roquetes (Baix Ebre).

La presència ebrenca està representada pel roquetenc Albert Giné i la tortosina Elena Ferreres, tots dos esportistes de reconegut prestigi dins del món del trail. Completen la llista d'esportistes que participen en aquest projecte Sergi Bel, Oriol Antolí, David Arredondo, Maria Antònia Vàsquez, Lois Burguès, José Calaza, Jordi Pàmies, José Antonio Escribano, Antonio Morales, Antonio Esquinas, Jacinto Bermúdez, Marc Fernández, Elena Calvillo, Fernando Fernández, Josep Maria Quirós i Neus Gil.

Les aportacions d'aliments es poden fer físicament portant-los a La Lira de Roquetes o també de forma online en aquest enllaç.

Podeu seguiment en viu de Non Stop Aliments a través de xarxes socials amb l'etiqueta #nonstopaliments


El Banc d'Aliments

El Banc dels Aliments és una fundació independent, apolítica, aconfessional i sense ànim de lucre, que té com a objectius principals lluitar contra el malbaratament, recuperant excedents alimentaris aptes pel consum humà i lluitar contra la pobresa, fent arribar els aliments recuperats, a persones en situació de precarietat alimentària del nostre entorn.


Comença el repte solidari Non Stop Aliments, el Camí de l’Esperança | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Per: Redacció