Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/24/2022#) AND (caducitat>=#1/24/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Comença la campanya de control dels mosquits al delta de l’Ebre amb el tractament de 400 hectàrees d’espais naturals

Els tècnics del Copate prioritzen les zones litorals que s’han inundat amb les últimes pluges i baixes pressions

Etiquetes   entorn, mosquits, delta ebre

Publicat el4/5/2021

Comença la campanya de control dels mosquits al delta de l’Ebre amb el tractament de 400 hectàrees d’espais naturals | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


La campanya de control dels mosquits al delta de l’Ebre va començar aquest dilluns amb tractament d’una superfície de 400 hectàrees d’espais naturals. Els tècnics del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (Copate) han prioritzat zones costaneres que s’han inundat per les pluges dels últims dies i la pujada del nivell del mar amb les baixes pressions.

Enguany, la campanya ha començat unes tres setmanes més tard que l’anterior. Llavors les condicions creades pel temporal Gloria i la pujada del nivell de la capa freàtica, unida a les restriccions per la pandèmia del coronavirus, van complicar de forma especial els tractaments, que van abastar una superfície rècord de 5.400 hectàrees en espais naturals.


Per: ACN

Foto: Copate