Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Com afrontar la nostra estratègia de marca al mercat digital

El COPATE convoca una nova edició del Fòrum formatiu empreses acreditades per la Reserva de la Biosfera Terres de l’Ebre

Etiquetes   natura entorn, turisme natura, reserva bioesfera, ebre, terres ebre

Publicat el20/1/2020

Com afrontar la nostra estratègia de marca al mercat digital | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Actualització 21/01/2020  | A causa del temporal d’aigua i vent que està afectant al territori, la celebració del Fòrum s’ajorna fins el dimarts 4 de febrer.

El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE), organitza el 7è Fòrum formatiu empreses acreditades per la Reserva de la Biosfera Terres de l'Ebre, que tindrà lloc el dimecres 22 de gener al Telecentre de la Terra Alta, a Gandesa.

L'objectiu del fòrum és establir un espai permanent de col·laboració público-privada, un espai de trobada entre les empreses acreditades a la marca i l'ens gestor de la Reserva, per tal que les empreses estiguin informades del dia a dia de la Reserva i poder identificar sinèrgies de treball conjuntes, entre empreses i la Reserva i entre les pròpies empreses. També, formar a les empreses en temes concrets i crear una xarxa entre tots els acreditats.

En aquesta setena edició, el fòrum se centrarà en el màrqueting i la comunicació digital i pretén analitzar les preguntes que tota empresa ha de plantejar-se per afrontar la seva estratègia de marca a les xarxes i els conceptes bàsics per començar a dissenyar l'estratègia de promo-comercialització 2.0.

La jornada és gratuïta, però cal confirmar assistència. En principi, poden assistir-hi dos persones per empresa, però donat que l'aforament és limitat, en cas de molts confirmats es limitarà a un assistent per empresa. Podeu confirmar-ho al correu nfabra@copate.cat o al Tel. 977 70 70 45.
4 Camins: lloguer de bicicletes - serveis turístics - caravanning / Els Muntells - delta de l’Ebre


Terres de l'Ebre, Reserva de la Biosfera

Al maig del 2013 les Terres de l'Ebre van ser declarades Reserva de la Biosfera per la UNESCO, gràcies a la seva riquesa paisatgística, a la representativitat dels seus ecosistemes mediterranis i al seu model de conservació de la biodiversitat. Les Reserves de la Biosfera són territoris que tenen l'objectiu d'harmonitzar la conservació de la diversitat biològica i cultural i el desenvolupament econòmic i social a través de la relació de les persones amb la natura.

Al juliol del 2015 va entrar en vigor la marca “Terres de l'Ebre, Reserva de la Biosfera”, instrument per tal que la qualitat territorial es pugui reflectir en la qualitat dels productes i serveis, proporcionant-los un valor afegit, una major visibilitat i una millora en la posició als mercats, tant locals com internacionals.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho