Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


El Club Nàutic Amposta, tercer classificat com a club l'Open Internacional de Catalunya de Rem

La competició s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a Banyoles. El Club Rem Tortosa es va classificar en quart lloc i el Club Natació Sant Carles de la Ràpita en onzè lloc.

Etiquetes   rem

Publicat el25/4/2016

Aquest cap de setmana, s'ha celebrat al llac de Banyoles l' XI Open Internacional de Catalunya de Rem amb la participació de prop d'uns 500 remers i de 19 clubs d'arreu del estat Espanyol, de França i de la selecció nacional de Xile, entrenada per l'ampostí Bienve Font.

La competició, que ha comptat amb la presència de remers ja classificats per als Jocs olímpics de Rio de Janeiro, és una de les proves amb bots d'equip més important que es celebren a l'estat Espanyol durant la temporada de rem.

El Club Nàutic Amposta, com a club, ha quedat classificat en tercera posició amb 1.240 punts per darrera de CN Sevilla que va aconseguir 1.663 punts i el Real Círculo de Labradores de Sevilla 1.504 punts. En quart lloc ha quedat el Club Rem Tortosa amb 1.053 punts i en onzè lloc el Club Natació Sant Carles de la Ràpita amb 206 punts.

En resultats individuals, destaquen el primer lloc de Núria Puig i Dàmaris Beltri en dos sense, en categoria juvenil.

La resta de resultats dels remers del Club Nàutic Amposta ha estat el següent:

En categoria cadet, 2on lloc en 2XCM de Jaume Paz i Pau Príncep; 3er lloc en 8+CM de Rallo, Panisello, Gilabert, Cercós, Minerva, Valls, Princep, Paz i timoner Garcia.

En categoria juvenil, 1er lloc en 2- JM de Núria Puig i Dàmaris Beltri, 3er lloc en 2XJM de Núria Puig i Dàmaris Beltri, 3er lloc en 4-JM de Alex Pagà, Ferran Climent, Xavi Royo i Albert Barrera.

En categoria sènior, 3er lloc en 2-SF d'Iris Castell i Victòria Cid, 3er lloc en 4XSF de Laura Roso, Aina Mateo, Victòria Cid i Iris Castell.

En categoria veterà, 3er lloc en 2-VM de Diego Villar i Manolo Garcia, 3er lloc en 4Xvm d'Arasa, Toldà, Pallarés i Reverté, 3er lloc en 8+VM d'Arasa, Toldà, Pallarés, Reverté, Villar, Bonfill, Marti, Fernández, timoner Garcia.

El Club Nàutic Amposta, tercer classificat com a club l’Open Internacional de Catalunya de Rem | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Font notícia i foto: Club Nàutic Amposta

comparteix-ho