Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Cinc restaurants del Maestrazgo proposen un menú de tardor fins el 29 de novembre

Els boletaires tenen a la seva disposició el vedat micològic del Maestrazgo que permet buscar bolets mitjançant els passis que es poden adquirir. Una jornada de bolets que acaba amb un menú elaborat pels cuiners "del terreno" és una perfecta combinació que en anys anteriors ha atret milers de visitants

Etiquetes   turisme, turisme gastronomic, maestrazgo els ports

Publicat el25/9/2020

Cinc restaurants del Maestrazgo proposen un menú de tardor fins el 29 de novembre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Degustar productes de tardor i del Maestrazgo en cinc restaurants del territori. És el que proposa l'Asociación Turística del Maestrazgo amb les Jornades Gastronòmiques de la Tardor al Maestrazgo. L'Hotel Castellote, l'Hotel Spa Balfagón Alto Maestrazgo i el Restaurant 4 Vientos de Cantavieja, l'Hospedería Palacio de Allepuz i l'Hostal Entre Portales de Puertomingalvo oferiran menús especials des del 26 de setembre fins al 29 de novembre. Les jornades compten amb la col·laboració de la Comarca del Maestrazgo.

Els restaurants oferiran menús especials en què els bolets es maridaran amb productes de temporada i del territori. La carn de caça, les nous, les castanyes, les ametlles, les figues o la carabassa acompanyaran els bolets que es poden recolElectar durant la tardor als boscos del Maestrazgo. Tot això sense oblidar tampoc el formatge de Tronchón, la vedella del Maestrazgo, la mel o el pernil.

Cada restaurant farà una proposta diària o en els caps de setmana. Així, a l'Hotel Balfagón Alto Maestrazgo (Cantavieja), al Restaurante 4 Vientos (Cantavieja) i a l'Hotel Castellote es podran degustar les creacions gastronòmiques en els seus menús disponibles diàriament. L'Hospedería Palacio de Allepuz i l'Hostal Entre Portales (Puertomingalvo) el presentaran els caps de setmana.

Des de l'Asociación Turística del Maestrazgo s'ha destacat la implicació dels restauradors de la comarca en oferir aquests menús, tenint en compte les difícils circumstàncies generades per la Covid-19. En aquest sentit s'ha destacat que els restaurants de la comarca continuen apostant per la innovació i per oferir als visitants experiències unides a territori per atreure més, si és possible, l'arribada de visitants en una època especial per a la comarca.

Cal recordar que els boletaires tenen a la seva disposició el vedat micològic del Maestrazgo que permet buscar bolets mitjançant els passis que es poden adquirir. Una jornada de bolets que acaba amb un menú elaborat pels cuiners "del terreno" és una perfecta combinació que en anys anteriors ha atret milers de visitants.


Per: Redacció