Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES


Les cigonyes tornen a l'aviari de Sebes 20 anys després

S’ha presentat la nova samarreta solidària amb la cigonya blanca com a protagonista

Etiquetes   natura, reserva natural sebes, flix, cigonyes

Publicat el28/7/2021

Les cigonyes tornen a l’aviari de Sebes 20 anys després | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La samarreta solidària


A principis de juliol es van introduir sis nous exemplars de cigonya blanca a l'aviari del Mas de les Cigonyes, on des de fa dues dècades es troba la colònia de cria d'aquesta espècie a la Reserva Natural de Sebes, a Flix.

Tot i que actualment hi nidifiquen de manera habitual unes onze parelles, l'espai té capacitat per albergar més exemplars. És per això que, gràcies a la col·laboració amb el Centre de Recuperació de Fauna de Vallcalent, s'han introduït noves cigonyes que contribuiran a reforçar la població en aquest punt del territori.

Enguany es compleix el 20è aniversari del projecte de reintroducció d’aquesta espècie al tram final del riu Ebre, però encara ens queda molta feina per fer. El Grup de Natura Freixe, entitat que gestiona l'espai natural, ha presentat la nova samarreta solidària de la Reserva Natural de Sebes, on, com no podia ser d’una altra manera, la cigonya blanca n'és la protagonista.

Es pot adquirir la samarreta solidària en aquest enllaç.


Font: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho