Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


Cervera del Maestrat acollirà la 1a edició de l'Open BTT-XCO Camperfan

La prova, que tindrà lloc a la Ciutat del Ciclisme de Cervera, tindrà lloc durant el cap de setmana del 12 i 13 de març

Etiquetes   activitats outdoor, btt, ciclisme, baix maestrat,cervera del maestre,,

Publicat el22/2/2022

Cervera del Maestrat acollirà la 1a edició de l’Open BTT-XCO Camperfan | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El passat divendres 18 de febrer, el Centre d'Interpretació Molí de l'Oli de Cervera del Maestre, va acollir la presentació de la primera edició de l'Open BTT-XCO Camperfan. L'esdeveniment, puntuable per al Campionat de la Comunitat Valenciana, tindrà lloc durant el cap de setmana del 12 i 13 de març a les instal·lacions del complex Ciutat del Ciclisme de Cervera. Hi participaran al voltant de 600 participants en les categories que inclouen des de les escoles de ciclisme fins a les categories Èlit i Sub23, tant masculí com femení.

El complex Ciutat del Ciclisme, ubicat a la partida Paretes, compta amb un circuit de MTB-XCO de quasi 4 km de longitud i permet a l'usuari la pràctica del ciclisme de muntanya en un entorn segur i totalment adaptat inclús per a la pernoctació en Camper o Autocaravana.


Ruta Circular BTT Maestrat MTB Gran Tour

Durant l'acte també es va presentar la nova ruta circular Maestrat MTB GranTour amb un total de 172 km 3.290 metres de desnivell positiu. Homologada por IMBA, uneix els municipis de Càlig, Canet lo Roig, Cervera del Maestrat, La Jana, Rossell, Sant Jordi, Sant Mateu, Tírig, Traiguera, Vilar de Canes i Xert.


Per: Redacció