sumaĺt al canal whatsapp dĺEbreActiu

CAT | ES


La cerim˛nia inaugural dels World Sports Games es convertirÓ en un tastet d’una festa major a l’Ebre

L’acte, a l’estadi, anirÓ precedit d’una cercavila dels esportistes pel centre de Tortosa i comptarÓ amb bandes de m˙sica i altres elements del folklore popular

Etiquetes   esports, World Sports Games Tortosa 2019, terres ebre

Publicat el20/6/2019

La cerim˛nia inaugural dels World Sports Games es convertirÓ en un tastet d’una festa major a l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Dimarts 2 de juliol arrancaran els World Sports Games Tortosa 2019, que durant tota aquella setmana es disputaran a diverses poblacions de les Terres de l’Ebre. Com Ús habitual, els jocs comenšaran amb un acte inaugural que tindrÓ lloc al camp de futbol Josep Otero de l’estadi tortosÝ. PrŔviament, els aproximadament 3.000 esportistes que participaran en aquesta ediciˇ dels WSG recorreran el centre de la ciutat en una cercavila a partir de les 20.30 h fins al complex esportiu.

AllÓ, a partir de les 21.15 h tindrÓ lloc la inauguraciˇ. Un acte que comptarÓ amb la participaciˇ de diferents entitats culturals de les Terres de l’Ebre i que des de l’organitzaciˇ es planteja com una combinaciˇ de la cultura i la festa popular del territori. En aquest sentit, estÓ prevista la presŔncia d’uns 250 integrants de diferents bandes de m˙sica del Baix Ebre i el MontsiÓ, que mostraran una part de la tradiciˇ popular musical del territori. TambÚ hi haurÓ presŔncia de colles del folklore popular i tradicional, amb presŔncia destacada per a la mascota dels World Sports Games Tortosa 2019. AixÝ mateix, l’acte inclourÓ un petit tastet de la 24a Festa del Renaixement, que arribarÓ pocs dies desprÚs que finalitzen els jocs.

Aquesta inauguraciˇ comptarÓ, a mÚs, amb un detall de la tradiciˇ pirotŔcnica que acompanya les festes a casa nostra i que posarÓ el toc final a la primera gran cita del programa. En total, la cerim˛nia comptarÓ amb la participaciˇ directa d’unes 450 persones i tambÚ reservarÓ un paper protagonista per als voluntaris que ajudaran a fer possible els jocs al llarg de tots els dies de competiciˇ. Un dels moments mÚs destacats serÓ quan les diferents delegacions que aquests dies estaran allotjades arreu de les Terres de l’Ebre accediran al camp de futbol Josep Otero. Recordem que estÓ confirmada la presŔncia d’esportistes de fins a 42 pa´sos de tot el mˇn.

Per primera vegada en totes les edicions dels World Sports Games, la cerim˛nia d’inauguraciˇ es podrÓ seguir en directe a tot el mˇn a travÚs de la retransmissiˇ en streaming a la pÓgina web del CSIT i de la UCEC. A mÚs, tota la gent que la vulgui viure en persona des de l’estadi ho pot fer amb entrada gratu´ta, per estricte ordre d’arribada, fins a completar l’aforament disponible.

Abans de la cerim˛nia inaugural, el mateix dimarts 2 tambÚ comenšaran a disputar-se les primeres modalitats de competiciˇ, com la petanca, el tennis, el voleibol, la lluita lliure o el wheel gymnastics. SerÓ a partir de dimecres 3 quan entraran en joc la major part dels esports, repartits entre totes les subseus: a mÚs de Tortosa, tambÚ se’n disputaran a Amposta, Deltebre, la RÓpita, Jes˙s, Roquetes, l’Ampolla, l’Aldea i Salou.

Els horaris i equipaments on es disputaran cadascuna de les modalitats en joc es podrÓ consultar a la web oficial dels jocs: https://2019.csit-world-sports-games.com/ca/Hostal-Restaurant Ca L’└ngels. Prat de Comte. Terra Alta

comparteix-ho