Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/6/2022#) AND (caducitat>=#10/6/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Centre d'Interpretació de les Barraques de Sant Jaume d'Enveja reobre per Setmana Santa

L’equipament, en el que s’aplicaran totes les mesures de seguretat i higiene, estarà obert de l’1 al 4 d’abril en horari de 10 a 14 h

Etiquetes   turisme, centres i museus, sant jaume enveja, delta ebre, terres ebre

Publicat el29/3/2021

El Centre d’Interpretació de les Barraques de Sant Jaume d’Enveja reobre per Setmana Santa | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Plafons informatius al Centre d'Interpretació de les Barraques del Delta


El Centre d'Interpretació de les Barraques, també conegut per les seves sigles CIBDE, està situat a Sant Jaume d'Enveja i és un punt de trobada per a descobrir la vida, el treball i l'habitatge dels primers pobladors del Delta.

El centre disposa d'una petita exposició permanent sobre la vida, el treball i l'habitatge dels primers pobladors del Delta, explicat en uns grans panells on podem trobar experiències d'alguns testimonis d'aquella època. També hi podreu veure maquetes d'antigues barraques, fotografies, saber com es feien i quina mena d'usos tenien.

Una de les parts més significatives del centre és poder veure en primera persona una barraca tal com era en aquella època. La barraca està totalment equipada amb els estris que s'utilitzaven en aquell temps. També a l'exterior de la Barraca trobem un forn típic d'aquella època.

Des del dijous 1 d'abril fins el diumenge 4 d'abril estarà obert en horari de 10 a 14 hores. El preu de l'entrada és de 2€. En aquest enllaç hi trobareu l'ubicació.


Per: Redacció

Foto: Cedida