Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Un centenar de persones acomiaden 2019 amb la Sant Silvestre Marítima de la Ràpita

Una manera saludable de tancar l’any promocionant un dels principals actius turístics de la Ràpita, la badia dels Alfacs

Etiquetes   activitats outdoor, sant carles de la rapita, delta ebre, terres ebre, activitat acuatica, badia alfacs

Publicat el3/1/2020

Un centenar de persones acomiaden 2019 amb la Sant Silvestre Marítima de la Ràpita | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Un centenar de persones han participat en la segona edició de la Sant Silvestre Marítima, que es va celebrar el 29 de desembre a la Ràpita. La segona edició va superar per tant amb escreix la primera, on les inscripcions van arribar a la seixantena. La Sant Silvestre Marítima és una manera saludable de tancar l'any promocionant un dels principals actius turístics de la Ràpita, la badia dels Alfacs, fent-hi alguna activitat esportiva i de lleure com ara caiac, paddle surf, windsurf o vela. El recorregut va consistir en anar i tornar de la Platja del Garbí a la Platja del Juanito, tot vorejant la costa.

L'Ajuntament i l'Estació Nàutica, com a coorganitzadors, han fet una valoració molt positiva d'esta segona edició. “L'any passat vam posar seixanta persones a l'aigua i ja va ser agosarat. Enguany n'hem posat un centenar. Va ser sorprenent tanta gent a l'aigua en desembre, feia goig”, ha explicat Joan Barberà, president de l'Estació Nàutica. Segons Barberà, va ser un exemple de l'objectiu que s'ha marcat el sector turístic local: “És el que volem, que és desestacionalitzar el turisme i portar molta gent a l'aigua. Per això fem la campanya Temporada Alta, una campanya on diem a tothom que el mar és un lloc extraordinari per gaudir tot l'any i que a la Ràpita podem fer-ho perquè tenim molt bones condicions, i així es va veure perquè el mar estava pla i va sortir sol”.

L'acció té un caire social i també solidari, perquè la recaptació de la inscripció i una rifa, així com altres aportacions voluntàries com del Club Nàutic, es destinaran a la lluita contra el càncer infantil i a comprar una cadira autònoma per a Lluc Sabaté, un jove rapitenc que ha sofert aquesta malaltia. Els organitzadors va reunir uns 2.500 euros en esta acció, en la que van col·laborar de forma desinteressada molts veïns i empresaris, com els que ofereixen activitats aquàtiques, que van aportar material, com ara caiacs i van amenitzar la jornada, també hi va haver música per engrescar l'ambient, i fins i tot aportacions ben pràctiques com tasses de caldo i de xocolata calenta per recuperar la temperatura després del bany.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho