Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Més d’un centenar de joves participen a la quarta edició del Voltasoques de la Ràpita

Les activitats inclouen paddlesurf, vela, caiac, wake i bicicleta, i culminaran en la Cursa Voltasoques el 31 d’agost

Etiquetes   esports, la rapita, montsia

Publicat el1/8/2018

Més d’un centenar de joves participen a la quarta edició del Voltasoques de la Ràpita | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Més d'un centenar de nois i noies prenen part enguany a la quarta edició del Voltasoques, una proposta lúdica organitzada per la regidoria de Joventut de la Ràpita per apropar els adolescents i joves d'entre 12 i 16 anys a les activitats nàutiques que ofereix la badia dels Alfacs. Després d'una primera fase abans de festes patronals, esta setmana s'han tornat a emprendre les activitats, que inclouen paddlesurf, vela, caiac, wake i bicicleta i que es combinen amb altres activitats de caire més cultural per conèixer la Ràpita amb més profunditat.

El Voltasoques és una iniciativa que va néixer fa tres anys per cobrir una mancança de lleure en unes edats determinades i que de seguida va tenir molta acceptació perquè ofereix una proposta activa als nois i noies que ja no van als campus d'estiu o esplais i que poden tenir tots els matins ocupats amb esports nàutics que els diverteixen a preus econòmics”, ha explicat el regidor de Joventut, Rafa Balagué.

Una setmana de Voltasoques té un cost de 40 euros, i dos setmanes, 60 euros. A mesura que avancen en els cursets, els joves agafen més destresa en la pràctica dels esports aquàtics.

La última setmana d'agost, tots els participants durant l'estiu estan convidats a preparar la Cursa Voltasoques que tindrà lloc el 31 d'agost i que està oberta a tothom que s'hi vulgui inscriure. Per a més informació i inscripcions podeu trucar al 977 740062.


Foto Ajuntament de La Ràpita

comparteix-ho