Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/14/2022#) AND (caducitat>=#8/14/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Cens de la colònia reproductora de flamenc al Parc Natural del Delta de l'Ebre

Aquest cap de setmana, per dotzè any, es farà l’anellament d’uns 400 polls de flamenc

Etiquetes   natura, fauna, ornitologia, parc natural delta ebre, fauna

Publicat el1/8/2019

Cens de la colònia reproductora de flamenc al Parc Natural del Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Imatge de l'anellament de l'any 2018


Aquest matí, la brigada del Parc Natural del Delta de l'Ebre acabant de muntar el corral per poder realitzar l'anellament de flamencs que tindrà lloc aquest cap de setmana. Prop de 200 persones, entre personal del parc, entitats, junta rectora i voluntaris participaran en l'anellament d'uns 400 polls.

La colònia reproductora de flamenc va començar a instal·lar-se a finals d'abril en un dic de les salines de la Trinitat de la Punta de la Banya (Sant Carles de la Ràpita) i va allargar força el període de posta, amb la incorporació progressiva de noves parelles fins la tercera setmana de maig.

Tècnics del Parc, amb el suport la Unitat Aèria del Cos d'Agents Rurals, van comptabilitzar la colònia, mitjançant una foto aèria presa a finals de maig, resultant un total de 2.985 parelles.Restaurant L’Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica