TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/24/2021#) AND (caducitat>=#10/24/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Cens de la col˛nia reproductora de flamenc al Parc Natural del Delta de l'Ebre

Aquest cap de setmana, per dotzŔ any, es farÓ lĺanellament dĺuns 400 polls de flamenc

Etiquetes   natura, fauna, ornitologia, parc natural delta ebre, fauna

Publicat el1/8/2019

Cens de la col˛nia reproductora de flamenc al Parc Natural del Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Imatge de l'anellament de l'any 2018


Aquest matÝ, la brigada del Parc Natural del Delta de l'Ebre acabant de muntar el corral per poder realitzar l'anellament de flamencs que tindrÓ lloc aquest cap de setmana. Prop de 200 persones, entre personal del parc, entitats, junta rectora i voluntaris participaran en l'anellament d'uns 400 polls.

La col˛nia reproductora de flamenc va comenšar a instalĚlar-se a finals d'abril en un dic de les salines de la Trinitat de la Punta de la Banya (Sant Carles de la RÓpita) i va allargar forša el perÝode de posta, amb la incorporaciˇ progressiva de noves parelles fins la tercera setmana de maig.

TŔcnics del Parc, amb el suport la Unitat AŔria del Cos d'Agents Rurals, van comptabilitzar la col˛nia, mitjanšant una foto aŔria presa a finals de maig, resultant un total de 2.985 parelles.Tivissa, muntanyes d’hist˛ria