Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Els cellers de la DO Montsant se sumen a una nova edició del Festival Terrer

El festival uneix música, paisatge i cultura del vi al Priorat apostant per la sostenibilitat, el patrimoni i el territori

Etiquetes   vida activa, cultura, enoturisme, turisme cultural, montsant, do montsant

Publicat el23/9/2020

Els cellers de la DO Montsant se sumen a una nova edició del Festival Terrer | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... En aquesta quarta edició del Festival Terrer, els assistents podran gaudir dels vins de 17 cellers de la DO Montsant


El proper divendres 25 de setembre arrenca una nova edició del Festival Terrer, el festival que uneix música, paisatge i cultura del vi al Priorat apostant per la sostenibilitat, el patrimoni i el territori. Enguany, a conseqüència de la crisi sanitària, els concerts arriben en un format més petit, a espais a l'aire lliure i amb localitats numerades, però, sobretot, complint amb totes les mesures de seguretat que estableixen els protocols sanitaris per garantir als assistents un entorn segur.

A l'agenda d'aquesta quarta edició del festival, dues dates assenyalades pel que fa a la DO Montsant: 25 de setembre i 3 d'octubre, on els assistents podran gaudir dels concerts amb una barra de vins Montsant. Tant la DO Montsant com els cellers participats han volgut sumar-se a aquesta edició del festival per continuar donant suport a la cultura, especialment en un any tan complicat com aquest. Apostar pel manteniment dels esdeveniments culturals a la comarca és capital per a la DO Montsant, uns esdeveniments que són ja referent cultural i cita ineludible a les agendes del Priorat.

En aquesta quarta edició del Festival Terrer, els assistents podran gaudir dels vins de 17 cellers de la DO Montsant: Acústic Celler, Aubacs i Solans, Celler Anguera-Domènech, Celler Cairats, Celler de Capçanes, Celler de l'Era, Celler Gritelles, Celler Masroig, Celler Pascona, Celler Ronadelles, Cingles Blaus, Clos Maria, Coca i Fitó, Companyia Vitícola Sileo, Cooperativa Agrícola d'Ulldemolins, Cooperativa Falset Marçà i Orto Vins.


Per: Redacció

comparteix-ho