Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/26/2022#) AND (caducitat>=#6/26/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Celebració del Dia Mundial de la Fisioteràpia

Serà el 28 de setembre a Tortosa amb un taller teoricopràctic i una marxa nòrdica

Etiquetes   marxa nordica, activitats outdoor, tortosa, terres ebre

Publicat el20/9/2019

Celebració del Dia Mundial de la Fisioteràpia | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Amb motiu del Dia Mundial de la Fisioteràpia, que se celebra cada any el 8 de setembre, la Secció Territorial de les Terres de l'Ebre del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya organitza un taller teoricopràctic adreçat a la ciutadania, on parlaran de les malalties cardiorespiratòries més habituals, així com de la manera de millorar la qualitat de vida. El taller, que tindrà lloc el dissabte 28 de setembre de 2019 al parc Teodor González de Tortosa, anirà acompanyat d'una marxa nòrdica. La durada serà de les 10 del matí a la 1 del migdia.

L'activitat compta amb la col·laboració de l'associació Nordic Walking Mediterrani i l'Ajuntament de Tortosa.

La participació, tant al taller com a la marxa, és gratuïta, però cal inscripció prèvia al telèfon 932 075 029 o al correu inscripcions@fisioterapeutes.cat. Places limitades.


El Dia Mundial de la Fisioteràpia

El Dia Mundial de la Fisioteràpia se celebra cada 8 de setembre. Aquest dia es commemora la constitució de la World Confederation for Physical Therapy (WCPT), un dia per ressaltar la importància del treball i la contribució dels fisioterapeutes a la salut pública i a les persones a tot el món.Deltaic, turisme responsable i sostenible al Delta de l’Ebre