Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/24/2022#) AND (caducitat>=#1/24/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Consell Comarcal signa un acord amb l'Associació de Turisme Rural de la Terra Alta per promocionar conjuntament la comarca

L’objectiu és posar en valor els actius turístics terraltins i treballar de forma conjunta per reactivar l’economia de la comarca

Etiquetes   turisme, turisme rural, terra alta, terres ebre

Publicat el20/4/2021

El Consell Comarcal signa un acord amb l’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta per promocionar conjuntament la comarca | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El Consell Comarcal de la Terra Alta ha signat aquest passat dilluns, un conveni de col·laboració amb l'Associació de Turisme Rural de la Terra Alta per a la realització d'accions de promoció turística a la comarca. L'acord signat inclou una aportació econòmica de l'ens comarcal com a col·laboració a les accions de promoció turística de la Terra Alta, així com posar al servei de l'associació els tècnics de l'Area de Turisme per a qualsevol qüestió vinculada a les accions a realitzar, a l'empara d'aquest conveni.

Per la seva banda, l'Associació de Turisme Rural de la Terra Alta contribuirà a la promoció de la marca turística de la comarca vetllant i fomentant que els seus associats en facin ús en els seus mitjans de promoció turística, entre altres aportacions.

Malgrat la situació complicada que passa actualment el sector de l'hostaleria i la restauració, el Consell Comarcal ens posem a la seva disposició per treballar i teixir estratègies de forma conjunta per si de cara a l'estiu podem tornar a obrir portes, així com promocions per a un turisme familiar, basat en la natura, que valora els espais patrimonials i de memòria històrica que tenim a la comarca”, ha explicat Neus Sanromà, presidenta del Consell Comarcal terraltí, qui ha recordat que l'ens comarcal també treballa en taules de turisme sectorialitzades per conèixer les seves inquietuds i poder enfocar-les en comú. “Tenim engegades la taula del cicloturisme i de memòria històrica i també volem obrir la taula destinada a l'oleoturisme. A més, el Consell Comarcal també forma part de la taula de l'enoturisme de la DO Terra Alta. Volem treballar de forma transversal cadascun d'aquests àmbits i enfocar- los cap al turisme ja que la nostra comarca té molts actius i moltes temàtiques diferents que amb l'Associació de Turisme Rural de la Terra Alta podrem posar en valor. La nostra voluntat és la de treballar de forma conjunta com ja portem fent-ho des de fa anys i perquè no té sentit fer-ho de cap altra manera”, ha apuntat Sanromà.

La presidenta de l'Associació de Turisme Rural de la Terra Alta, Pilar Miró, ha expressat que malgrat la pandèmia i les dificultats que està comportant, l'entitat “té ganes de tirar endavant i de treballar per recuperar aquest turisme que, d'una manera o d'una altra, ens ha marxat”. Miró ha agraït també al Consell Comarcal l'aportació econòmica que fa a l'associació. “Malgrat ser 90 socis, la nostra associació no té molts recursos i això és una alenada d'aire fresc que ens arriba enmig de la situació que estem passant. Creiem que aquest serà un any de preparació, per veure venir el 2022, per veure què ens ofereix. Tot el que preparem aquest any esperem que ens doni fruit el que ve”, ha afirmat Miró.

Per la seva banda, la consellera comarcal de Turisme, Asun Anguera, ha anunciat la propera posada en marxa d'una nova pàgina web destinada al turisme de la Terra Alta i ha expressat la voluntat que sigui profitosa tant per a la gent de la comarca com per a la de fora. A la vegada, Anguera ha reiterat la necessitat de treballar de forma conjunta amb tots els sectors del turisme per poder reactivar l'economia de la comarca. En aquest sentit, Sanromà ha recordat la posada en marxa del web fetalaterraalta.cat, ja que per reactivar l'economia “també és important posar en valor el producte agroalimentari terraltí”.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu