Revetlles de Sant Joan i Sant Pere. Del 23 al 29 de juny a Hospitalet de Llobregat

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/28/2022#) AND (caducitat>=#6/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Castell de Morella rep 4.400 visites durant la Pasqua

Més de 300 autocaravanes han utilitzat la zona habilitada a Morella des del divendres fins al dilluns

Etiquetes   turisme, morella, comarca els ports

Publicat el7/4/2021

El Castell de Morella rep 4.400 visites durant la Pasqua | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Morella enregistra una elevada ocupació i visites durant elpont de Setmana Santa i Pasqua amb dades superiors a les de l'any 2019. Així, el Castell de Morella ha rebut més de 4.400 visites i l'Oficina de Turisme ha tingut quasi 2.000 consultes des del dijous a la vesprada fins al dilluns. També el Museu Temps de Dinosaures ha rebut al voltant de 1.000 turistes i la Presó del segle XIV quasi 800. Cal destacar també els més de 300 vehicles que han pernoctat a la zona d'autocaravanes durant aquestos dies festius.

Cal recordar que des de l'Ajuntament de Morella es va reforçar el servei de la Policia Local a la ciutat, així com el suport de Protecció Civil per assegurar el compliment de les mesures i restriccions enfront de la COVID-19. D'aquesta manera, l'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha volgut “agrair el treball del sector turístic amb l'elevada afluència de gent que s'ha produït durant la Pasqua” i ha recordat que “les limitacions d'aforament han provocat cues en alguns museus com el de dinosaures o la presó i s'han respectat les mesures de distància social”. L'edil ha aprofitat també per a “agrair tot el treball de la Policia Local i Protecció Civil en la seua tasca per a garantir la seguretat de totes i tots i donar suport de senyalització i normativa als establiments i espais que ho necessitaven” així com “a la ciutadania que ha respectat les mesures sanitàries tant a morellanes i morellans, com visitants”.

Com han apuntat també des de Turisme Comunitat Valenciana, Morella és una de les destinacions més demandades per qui utilitza el Bo Viatge. També una de les poblacions de menys de 15.000 habitants més buscades a internet. Així, aquesta setmana, encara festiva escolar, es preveu que continuen les visites i l'ocupació a la ciutat.

D'altra banda, no s'han produït incidents destacables a la ciutat durant els dies festius, encara que “un xiquet va caure amb la bicicleta a la Fàbrica Giner i van actuar els serveis d'emergències” ha explicat la’lcalde i ha apuntat que “ens consta que evoluciona bé a l'Hospital de Vinaròs”. També cal explicar que aquesta nit passada, s'ha produït un robatori al Castell de Morella sobre el qual “ja s'ha realitzat la denúncia pertinent a la Guàrdia Civil i s'han iniciat les diligències necessàries” ha apuntat l'alcalde sobre el qual ha afegit que “en aquestos casos, és pitjor la malifeta que produeixen en l'entrada del castell, que el que puguen sostreure”.


Per: Redacció

Foto: Ajuntament de Morella