Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


CASA REFUGI EL BOIXAR. CASA LA ROUREDA
El Boixar

Al centre mateix del poble del Boixar, al cor del Parc Natural de la Tinença de Benifassà, en plena natura, trobem les cases. Allí podreu descansar després d’un llarg dia d’activitat

Etiquetes   allotjaments, muntanya, senderisme, tinença benifassa, el boixar

CASA REFUGI EL BOIXAR. CASA LA ROUREDA<br>El Boixar | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

Casa refugi El Boixar Casa la Roureda

Major, 28

12599 El Boixar, Castelló

Tel. 615 30 64 47

Correu-e

Web

Facebook


El Refugi

Enmig d'un entorn natural excepcional hem restaurat aquesta casa centenària que antigament era un forn de pa i una fàbrica de fideus. Hem respectat els elements arquitectònics propis, treballant la fusta i la pedra i cuidant la decoració fins els últims detalls. Hem afegit a les instal·lacions els serveis necessaris per crear un ambient acollidor i confortable que ens permet oferir un allotjament i una estada de qualitat als nostres clients.

A “La Casa Refugi El Boixar” us oferim el servei de mitja pensió (sopar / dormir / esmorzar) amb una cuina casolana amb productes de qualitat. També oferim el servei de menjars amb reserva prèvia per a grups excursionistes, ciclistes, equips de trail–running, motoristes, etc. Pot realitzar la reserva trucant al 615 30 64 47.


Les Cases

Al centre mateix del poble del Boixar, al cor del Parc Natural de la Tinença de Benifassà, en plena natura, trobem les nostres cases. Allí podreu descansar després d'un llarg dia d'activitat, relaxar-vos amb una dutxa calenta i descansar a la vora de la llar de foc. 

Restaurades respectant l'estil arquitectònic de la zona on la pedra i la fusta són els elements més importants, disposen d’unes acurades instal·lacions per tal d'oferir un màxim de comoditat enmig d'un ambient càlid i acollidor. Es poden ocupar senceres o per habitacions depenent de les necessitats dels nostres clients.  

Senderisme, “trailrunning”, bici de muntanya, escalada, kayak al pantà, botànica, micologia, observació d'aus, rutes a cavall, tot el que pugueu imaginar y fer enmig d'un entorn d'incalculable valor o trobareu a casa nostra.


CASA REFUGI EL BOIXAR. CASA LA ROUREDA<br>El Boixar CASA REFUGI EL BOIXAR. CASA LA ROUREDA<br>El Boixar CASA REFUGI EL BOIXAR. CASA LA ROUREDA<br>El Boixar CASA REFUGI EL BOIXAR. CASA LA ROUREDA<br>El Boixar CASA REFUGI EL BOIXAR. CASA LA ROUREDA<br>El Boixar

comparteix-ho