SANT ROC 2022. L´Hospitalet de l´Infant, del 12 al 16 d´agost

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Casa de Fusta torna a lluir de verd

Les obres de reparació de la façana i la teulada han tingut una durada d’unes sis setmanes. El centre d’informació continua obert en l’horari habitual

Etiquetes   natura entorn, parc natural delta ebre, delta ebre, amposta

Publicat el13/11/2020

La Casa de Fusta torna a lluir de verd | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La Casa de Fusta a la partida l’Encanyissada. Foto: A.Costes


Han finalitzat les obres de restauració de la Casa de Fusta, un dels edificis més emblemàtics del Parc Natural del Delta de l'Ebre i que acull el centre d'informació del Parc i l'Ecomuseu. Va ser el passat mes d'octubre quan es van iniciar ales obres de restauració que han consistit en la reparació i pintat de la façana i la teulada, d'aquest edifici ubicat des de l’any 1926 al costat de la llacuna de l’Encanyissada, al terme municipal d’Amposta. 

El centre d'informació no s'ha vist afectat per les últimes restriccions a causa de la pandèmia de la Covid-19, així que continua obert de dilluns a dissabte de 10 a 14h. i de 15 a 17h. i diumenge de 10 a 13h. Es manté l'obligatorietat de la mascareta, el distanciament i l'aforament limitat.

Per: Redacció

Foto: A.Costes