Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Hotel Casa Ceremines

Una familiar estada amb història i pinzellades modernistes a una casa pairal del segle XVI declarada bé cultural.

Etiquetes   allotjaments, xerta, baix ebre, terres ebre, hotel

Casa Ceremines

Santa Teresa, 14

43592 Xerta (Baix Ebre)

Tel. 977 473 664

Instagram

Facebook

Twitter

Correu-e

Web

Hotel Casa Ceremines | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

Casa Ceremines us ofereix una estada familiar combinada amb història i pinzellades modernistes a una casa pairal del segle XVI declarada bé cultural. L'estil que predomina a l'interior de l'edifici és el modernista. 

Casa Ceremines disposa de tres menjadors: la Sala Llar o Sala Rústica (l'antiga cuina de la casa, on destaca la imponent volta de pedra del segle XVI), la Sala Hereva (l'antic menjador de la casa, presidida per una llar de foc de marbre i amb amplis finestrals que donen al jardí i a la piscina) i la Sala Noble (amb paper daurat, pintures modernistes, mobles isabelins... Tot conservat des de finals del XIX, reservada per a ocasions especials). A més, els clients poden gaudir d'una zona de descans i relax a la Sala de les Voltes i la seua petita biblioteca.

Els exteriors de la casa disposen d'un acurat jardí i piscina, amb vistes del campanar modernista de Xerta.

La Casa posa a disposició dels seus clients set habitacions: Clavell, Espígol, Falguera, Gessamí, Lilà, Tarongina i Ruda. Totes molt espaioses i amb vistes al jardí, a la piscina o a la serralada dels Ports. En aquest enllaç podeu consultar les tarifes i disponibilitat.

Casa Ceremines es troba al centre urbà de Xerta. A només 12 km hi ha la capital del Baix Ebre, Tortosa, una ciutat amb un gran patrimoni cultural i arquitectònic. La ubicació de l'hotel és idònia per als qui vulguin gaudir de la natura, ja que es troba a només 250 metres del riu Ebre i de la Via Verda, amb tota l'oferta d'activitats al voltant d'aquests espais. A més, els visitants podran gaudir dels paisatges i la biodiversitat del Parc natural de Delta de l'Ebre i el Parc Natural dels Ports.  


Hotel Casa Ceremines Hotel Casa Ceremines Hotel Casa Ceremines Hotel Casa Ceremines Hotel Casa Ceremines Hotel Casa Ceremines Hotel Casa Ceremines Hotel Casa Ceremines Hotel Casa Ceremines Hotel Casa Ceremines Hotel Casa Ceremines Hotel Casa Ceremines Hotel Casa Ceremines Hotel Casa Ceremines Hotel Casa Ceremines Hotel Casa Ceremines Hotel Casa Ceremines Hotel Casa Ceremines Hotel Casa Ceremines

comparteix-ho

Continguts relacionats