Descobreix el patrimoni de Vandellòs-Hospitalet de l´Infant. De l´1 de juliol a l´11 de setembre 2022

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/11/2022#) AND (caducitat>=#8/11/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Carros de Foc en trailrunning

La travessa que enllaça tots els refugis del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici en tres etapes

Etiquetes   et recomanem, muntanya, senderisme

Publicat el31/5/2019

Carros de Foc en trailrunning | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


«Carros de Foc», la travessia mítica que enllaça tots els refugis del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, al ritme de les teves cames. Completa l'exigent travessa amb 3 etapes (12, 13 i 14 de juliol), amb lleugeresa però amb seguretat i la confiança del guiatge d'un guia de muntanya professional, membre de la AEGM i amb acreditació UIMLA.

L'itinerari de «Carros de Foc» és un recorregut circular que enllaça els refugis guardats del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Aquest itinerari ens descobrirà llocs fascinants: El llac de Sant Maurici, els Encantats, Les Agulles d'Amitges, el Circ de Colomers, la vall de Monestero, els Besiberris, ... i infinitat de llacs i cims. Els refugis on pernoctarem es troben en llocs de gran bellesa, i ens permetran descansar i recuperar forces amb els seus menjars. Els seus guardes ens tractaran com a casa.

Si vols iniciar-te en les travesses de muntanya amb total seguretat, tens una bona forma física i fas curses de muntanya regularment aquesta és la teva activitat. Durant les jornades i sempre que el temps de ruta ho permeti farem pràctiques d'orientació amb mapa i brúixola, i farem ús de GPS.

La travessa, de 76 km en tres etapes, exigeix una alta preparació física i està indicada per a persones que practiquen esport amb freqüència o que estan habituades a fer trails de dia sencer amb desnivells importants. Es recomana haver realitzat alguna ruta de diversos dies prèviament.

Més informació i preus en aquest enllaç.


Carros de Foc en trailrunning | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...
Alcanar, Les Cases i Alcanar-Platja, jardí vora mar