Festes de Sant Joan i Sant Pere. Hospitalet de l’Infant del 21 al 30 de juny

CAT | ES


El Carnaval de l'Hospitalet de l'Infant recuperarà el format habitual

Se celebrarà els dies 17, 18 i 22 de febrer, amb un programa d’actes complet

Etiquetes   vida activa, hospitalet infant, vandellos, festes, turisme cultural

Publicat el3/2/2023

El Carnaval de l’Hospitalet de l’Infant recuperarà el format habitual | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Per celebrar el Carnestoltes a l'Hospitalet de l'Infant, la Regidoria de Festes i la Comissió de Festes de l'Hospitalet de l'Infant han organitzat més d'una quinzena d'actes, amb la col•laboració de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Mestral, el grup de teatre Quo Vadis, la banda municipal de música Clau de Vent i el Ball de Diables de l'Hospitalet de l'Infant. Els actes estan adreçats a tots els públics i tindran lloc els dies 17,18 i 22 de febrer.

Entre els actes, el regidor de Festes, Diego García, ha destacat aquells adreçats especialment als més petits, que tindran lloc el divendres 17 de febrer a la Plaça Catalunya: la batalla de confeti amb animació i el berenar i actuació d'aquesta xaranga i del dj Pit i la cercavila pels carrers del poble amb la xaranga Estrella Band; i també els programats per al dissabte 18 de febrer: la concentració a la Casa de la Vila amb la xaranga Tokikash; la rua, a la qual s'han apuntat fins al moment unes 200 persones (la inscripció per al concurs de disfresses estarà oberta fins a l'11 de febrer); el sopar al poliesportiu; i el ball amb l'orquestra Centauro La Grupestra, amb entrada gratuïta sense el sopar. El mateix dissabte, ja de matinada, es lliuraran els premis del concurs de disfresses i hi haurà una festa jove amb el dj Óscar Sánchez.

La festa continuarà el dimecres 22 de febrer, amb el velatori de Sa Majestat Carnestoltes, a càrrec del grup de teatre Quo Vadis, la rua mortuòria amb la banda municipal de música Clau de Vent i la festa de comiat amb refrigeri a la Plaça Catalunya, on actuarà el Ball de Diables de l'Hospitalet de l'Infant.

«Enguany podrem tornar a gaudir plenament del Carnaval a l'Hospitalet de l'Infant amb un programa d'actes ampli, com el que teníem abans de la pandèmia de la Covid-19, sense les restriccions dels darrers anys», ha afirmat el regidor de Festes, Diego García.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho