Venda online productes de la Terra

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/27/2022#) AND (caducitat>=#6/27/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Es cancel·la la Xallenger BTT Terres de l'Ebre 2020

Davant les mesures de confinament actuals i havent analitzat el pla de desconfinament progressiu en el Sector Esportiu de Catalunya, la junta i les curses de la Xallenger BTT de les Terres de l’Ebre 2020, han decidit cancel·lar el circuit ebrenc de bicicleta de muntanya.

Etiquetes   btt, xalenger btt, sant carles rapita, torre espanyol, tivissa, benissanet, amposta

Publicat el24/4/2020

Es cancel·la la Xallenger BTT Terres de l’Ebre 2020 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

La Junta de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre i les cinc proves que conformaven el calendari d'enguany han anunciat que es cancel·la la Xallenger BTT de les Terres de l'Ebre 2020. Aquesta decisió s'ha pres un cop analitzades les mesures proposades al Pla de desconfinament progressiu en el Sector Esportiu de Catalunya per tal de vetllar per la seguretat de totes les persones que envolten aquests esdeveniments tant els esportistes, col·laboradors, forces i cossos de seguretat i els sanitaris implicats.

Un representant de la Junta de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre ens ha comentat que «tot i que hem valorat el canvi de dates per a més endavant, la nostra decisió vol respectar les dades de curses d'altres territoris perquè reubicar les de la Xallenger de l'Ebre no hauria estat ètic».

Aquesta cancel·lació arriba quan ja s'havien ajornat les dues primeres proves, la de la Torre des l'Espanyol i Tivissa, mentre esperaven a veure com evolucionaven les mesures del confinament per la Covid-19, però finalment s'ha decidit cancel·lar totes les proves que a més d'aquetes dues primers s'havien de fer Benissanet, Sant Carles de la Ràpita i Amposta. Ara des de la Xallenger es retornarà el 100% dels abonaments que s'hi havien fet així com les inscripcions a la Transrabosenca de la Torre de l'Espanyol.