Parc Esportiu Vies Altes. Porrera

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/20/2022#) AND (caducitat>=#1/20/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Canal 33 estrena aquest dijous El Moment, un viatge de descoberta per la Terra Alta

S’emetrà aquest dijous pel Canal 33 a les 23 h i durant 30 dies es podrà visualitzar per internet al web del programa

Etiquetes   turisme, terra alta, terres ebre

Publicat el11/1/2018

El Canal 33 estrena aquest dijous El Moment, un viatge de descoberta per la Terra Alta | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... El Pinell de Brai (Terra Alta)


El programa “El Documental” de TV3 estrena aquest dijous 11 de gener “El moment. Un viatge a la terra del cerç”, una producció dirigida per l'Elisenda Trilla, que narra un viatge d'il·lusió i de descoberta per la Terra Alta, una terra marcada històricament pel conreu de la vinya i les cicatrius que va deixar-hi la Batalla de l'Ebre, encara presents al paisatge.

L'Oriol Pérez, un comerciant de vi, cerca a la comarca de la Terra Alta les millors garnatxes blanques per envasar i comercialitzar. Al llarg del seu viatge es troba amb un seguit de persones que dibuixen la identitat d'aquesta comarca situada en un dels límits geogràfics del Principat encara molt desconeguda per a molts. Un territori immers en un moment d'il·lusió i que pensa en un futur més esperançador a través d'una tornada raonada i conscient al passat. El més llunyà, amb la recuperació de la varietat de vinya tradicional, la garnatxa, un èxit palès en el seu reconeixement internacional gràcies als premis que va acumulant, i un segon retorn al passat, en aquest cas menys remot, revisant les empremtes que la Guerra Civil va deixar tant a la terra com en les persones.

El documental, produit per de Setmàgic Audiovisual amb el suport del Consell Comarcal de la Terra Alta i l'Ajuntament de Pinell de Brai, es podrà veure aquest dijous pel Canal 33 a les 23 h i durant 30 dies es podrà visualitzar per internet al web del programa.

El Documental drigit per Jordi Ambròs, és un espai clàssic, de referència, a la graella de Televisió de Catalunya. Actualment se centra en la difusió de produccions amb participació catalana que entenen el gènere de manera àmplia, tant formalment com des dels continguts. El programa combina produccions alienes i treballs fets en règim de coproducció o precompra.

El programa va començar a la graella de TV3 i es va acabar consolidant, més endavant, al 33, al seu àmbit natural. S'hi han estrenat prop de 600 documentals i volem continuar pel mateix camí. En una línia forçosament eclèctica que té en compte que el món és gran i que hi ha diverses maneres de viure-hi, d'entendre'l i de mostrar-lo.


El Moment. Un viatge a la Terra del Cerç from elisenda t. on Vimeo.El Canal 33 estrena aquest dijous El Moment, un viatge de descoberta per la Terra Alta | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Al fons, les Roques Benet