Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


El Canal 33 emetrà aquesta nit el documental «El moment», un viatge per la Terra Alta

El documental, que s’emetrà avui dijous a les 23.10 h, és una producció de Setmàgic Audiovisual amb el suport del Consell Comarcal de la Terra Alta i l’Ajuntament del Pinell de Brai

Etiquetes   vida activa, turisme, terra alta, do terra alta, terres ebre

Publicat el28/5/2020

El Canal 33 emetrà aquesta nit el documental «El moment», un viatge per la Terra Alta | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Al fons, les Roques Benet, a la Terra Alta


Aquesta nit a les 23.10 h, el Canal 33 emetrà el documental “El moment”, un viatge per la Terra Alta, un retorn a les arrels i un recorregut per trobar les millors garnatxes blanques que compta amb la participació de diversos cellers de la DO TerraAlta.

"El moment" segueix el viatge d'Oriol Pérez, un comerciant de vi que busca a la comarca de la Terra Alta les millors garnatxes blanques per envasar i comercialitzar. Al llarg d'aquest recorregut, l'Oriol es troba amb una sèrie de persones que dibuixen la identitat d'aquesta comarca, que se situa en un dels límits geogràfics del Principat, una zona encara desconeguda per a molts.

La Terra Alta, també coneguda com a "Terra del Cerç", és un territori immers en un moment d'il·lusió, que pensa en un futur esperançador a través d'una tornada, raonada i conscient, al passat. El més llunyà, amb la recuperació de la varietat de vinya tradicional, la garnatxa, un èxit palès en el seu reconeixement internacionalment gràcies als premis que va acumulant. Per altra banda, hi ha un segon retorn al passat, en aquest cas menys remot, revisant les empremtes que la Guerra Civil va deixar en aquesta terra i en els seus habitants.

"El moment", dirigit per Elisenda Trilla, és una producció de Setmàgic Audiovisual amb el suport del Consell Comarcal de la Terra Alta i l'Ajuntament del Pinell de Brai.


Per: Redacció

comparteix-ho