suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


El Campus Natura ha fet activitats a l'aire lliure per a nens i nenes d'entre 10 i 14 anys

Els participants han realitzat activitats com rutes de senderisme o ciclisme

Etiquetes   vida activa, activitats, natura, ametlla de mar, baix ebre, terres ebre

Publicat el3/8/2022

El Campus Natura ha fet activitats a l’aire lliure per a nens i nenes d’entre 10 i 14 anys | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Dijous passat va finalitzar el Campus Natura, organitzat per l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar a través del programa ‘Temps de cura puntual', finançat per la Conselleria d'Igualtat i Feminismes. En el campus han participat una dotzena de nens i nenes d'entre 10 i 14 anys que han dut a terme activitats educatives i de lleure sobretot enfocades en l'esport i l'activitat física.

L'empresa Actiesports ha estat l'encarregada de desenvolupar les activitats del Campus que s'ha celebrat els dimarts i dijous de juliol entre les 9 h i les 13:30 h. Aquest campus s'ha ofert de manera gratuïta i universal però posant especial atenció en les famílies amb pocs recursos econòmics. L'objectiu d'aquesta política és avançar en la corresponsabilitat pública, consolidar el dret a les cures de les nenes i nens i alliberar temps per a les famílies.

Els joves participants han fet en el Campus activitats com les rutes de senderisme pel GR, sortides amb bicicleta o BTT i activitats a la platja guiades per monitors esportius especialitzats. Tot i el caire esportiu de les activitats, aquestes també han mantingut una intenció educativa.

Tant el consistori com l'empresa valoren molt positivament com ha anat el campus. Des de l'Ajuntament indiquen que aquesta iniciativa s'ha començat a implementar ara i que seguirà a partir del setembre amb altres propostes.


Per: La Cala RTV


comparteix-ho