Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Campredó ajorna les Jornades de Patrimoni

Organitzades per l’Associació Cultural Soldevila i la Regidoria de Cultura i Patrimoni de Campredó, enguany estan dedicades a l’olivera

Etiquetes   natura, patrimoni natural, oliveres monumentals, campredo, baix ebre, terres ebre

Publicat el17/4/2020

Campredó ajorna les Jornades de Patrimoni | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Associació Cultural Soldevila i la Regidoria de Cultura i Patrimoni de Campredó ha comunicat que s'ajornen les Jornades de Patrimoni a causa de la pandèmia del Covid-19. Les dates previstes inicialment, del 30 d'abril a l'1 de maig, s'endaderreixen al 3 i 4 d'octubre.

Les Jornades de Patrimoni enguany estan dedicades a l’olivera. S’ha recuperat un exemplar monumental situada a la finca de Pino. I en aquest entorn i al voltant de l’olivera s'han programat tot un seguit d’activitats, entre les quals, una exposició d'eines del camp a la mateixa finca i un tast d'olis de productors del Campredó.

Va ser el passat 18 de febrer quan es va signar el conveni de cessió d'ús de la finca del Pino, propietat de Llorenç Giménez Pino, per tal de recuperar aquest exemplar d'olivera, ubicada al marge esquerre del barranc de Rocacorba. L'objectiu és fer servir aquest espai com una àrea de descans, ja que al seu redós passa un sender per anar en bicicleta o a caminar.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho