Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/27/2022#) AND (caducitat>=#1/27/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Campredó acull aquest dissabte una sessió gratuïta de Boot Camp

El Boot Camp utilitza el propi cos per a realitzar els exercicis d’entrenament, sense aparells ni tècniques complicades

Etiquetes   activitats outdoor, campredo, boot camp

Publicat el13/3/2019

Campredó acull aquest dissabte una sessió gratuïta de Boot Camp | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Aquest dissabte 16 de març, el camp de futbol de Campredó acollirà una sessió gratuïta de Boot Camp dirigida per un instructor titulat en aquesta disciplina d'entrenaments. 

El Boot Camp, apropiat per a tothom, utilitza el propi cos per a realitzar els exercicis d'entrenament, sense aparells ni tècniques complicades, com esquat, flexions, Burpees, carreres ... Els beneficis físics són molt amplis, ja que es treballa el cos tant a nivell de força com cardiovascular.

La sessió, que començarà a les 11 del matí i tindrà una durada d'una hora, està organitzada per BootCamp Be Fit. Hi haurà servei de bar, de vestuari i dutxes. Per als qui vinguin acompanyats de menors, hi haurà un servei d'atenció infantil i un camp de futbol inflable.
Bodegas Crial. Quatre generacions cultivant vinyes i elaborant vi de Lledó