GENCAT Eleccions VOT PER CORREU abril24

CAT | ES


Campredó acollirà la tercera prova del 3r Circuit Canicròs Terres de l'Ebre

El diumenge 14 de gener Campredó acollirà l’11è Canicross Les II Torres, en la que serà la tercera prova del 3r Circuit Canicross Terres de l’Ebre. A més, el mateix dia, Campredó Esport també organitza una cursa per muntanya i una marxa popular.

Etiquetes   canicros, campredo, baix ebre, terres ebre

Publicat el5/1/2018

El diumenge 14 de gener es disputarà l'onzena edició del Canicross Les II Torres de Campredó, la tercera prova del Circuit Canicross Terres de l'Ebre 2017-2018, després d'haver-se disputat les proves, al 2017, de Masdenverge i L'Aldea.

Després que els gossos hagin passat l'obligatòria revisió veterinària, a les 9 del matí es donarà la sortida a l'11è Canicross de Campredó amb un recorregut de 9 Km i 267 metres de desnivell positiu acumulat. Després que l'edició del 2017 tingués la sortida i arribada al nucli urbà de Font de Quinto, recuperant el recorregut i zona de les primeres edicions, enguany es torna a sortir des de la zona esportiva de Campredó (Baix Ebre) per a recórrer camins i senders de la zona muntanyosa al Nord de la població, per l'Ardiaca, el camí de les Moixonetes, el camí del Rodeo, el coll de Rajolers, el barranc del Pont Trencat.

Campredó acollirà la tercera prova del 3r Circuit Canicròs Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Participants del Canicross de Campredó del 2017, passant per la Torre de Campredó.


Aprofitant la jornada esportiva i de muntanya, l'Associació Campredó Esport també organitza dues activitats populars: una cursa per muntanya i una marxa. Totes dues activitats, que començaran a les 9:15 hores, compartiran recorregut amb 14 Km i 380 metres de desnivell positiu acumulat, que passarà per bona part l'itinerari del canicròs, fins al Km 4,2 on els corredors i marxadors aniran cap al barranc de l'Espluga, la zona dels Argilers per a fer els darrers quilòmetres, des del coll de Rajolers, coincidint amb el recorregut del canicròs. A més dels avituallaments que els participants de les tres proves torbaran pel recorregut, a partir de les 11 del matí tots els inscrits gaudiran d'un esmorzar-rostida i, per a completar el matí, a les 12 es farà l'entrega de trofeus i premis.

Teniu tota la informació al web de la Cursa i Canicross Les II Torres de Campredó.

comparteix-ho