Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


El campió de món, Frederik van Lierde, estarà a l’Infinitri Triathlon Peníscola 2020

La prova trindrà lloc el 26 d’abril i a hores d’ara ja s’han sobrepassat les 1000 inscripcions

Etiquetes   activitats outdoor, triatlons, peniscola, baix maestrat

Publicat el17/1/2020

El campió de món, Frederik van Lierde, estarà a l’Infinitri Triathlon Peníscola 2020 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La vuitena edició de l'Infinitri Half Triathlon Peníscola, seguint amb el seu pla estratègic d'expansió internacional, s'ha fet amb els serveis de Frederik Van Lierde, campió del món de distància Ironman el 2013. El triatleta belga és un dels més guardonats de la història, havent guanyat en cinc ocasions carreres tan mítiques com l'Ironman de Niça o, més recentment, el de Lanzarote el 2019.

Van Lierde va anunciar fa poc que 2020 seria la seva última temporada com a professional, i ha organitzat un tour de comiat on competirà en algunes de les carreres més importants d'Europa. L'organització d'Infinitri Sports vol d'aquesta manera retre un homenatge a una de les llegendes d'aquest esport, fent a més, que Peníscola sigui la primera prova de la seva temporada, com ell mateix va anunciar ahir a les seves xarxes socials.


1.100 inscrits, nou rècord de participació

Les inscripcions a la prova compten ja amb menys de 100 places disponibles, havent sobrepassat les 1000 inscripcions, batent un cop més el rècord d'assistència. A més, el treball de l'organització en atraure el públic internacional que va culminar l'any passat amb les victòries del britànic Tim Don i la finlandesa Carolina Granfors, ha permès que la prova tingui ja més d'un 10% d'inscrits de fora d'Espanya, dada que il·lustra el fet que el club amb més participants inscrits a l'esdeveniment sigui el Tarbes Triathlon francès.Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda


Recordem que la prova de Peníscola, que se celebrarà el diumenge 26 d'abril, és de distància habitualment coneguda com half, és a dir, la meitat de la mítica distància ironman, que suposa nedar 1.900 metres envoltant el espectacular Castell de Peníscola; realitzar 90 quilòmetres de ciclisme passant per les localitats de Càlig, Sant Jordi i Cervera del Maestrat; per acabar amb 21 quilòmetres de carrera a peu, combinant les cales verges al costat de parc natural de la Serra d'Irta, amb el passeig marítim nord de la localitat de Peníscola. Després d'aquest gran esforç, els espera l'emblemàtica línia de meta localitzada a la plaça Santa Maria, on es va rodar la sisena temporada de Joc de Trons.


La Diputació de Castelló, Ajuntament de Peníscola i la Fundació Trinitat Alfonso, principals impulsors de el projecte

L'Infinitri Half Triathlon Peníscola és la culminació d'un projecte que compta ja amb 8 edicions, per les quals han passat els millors triatletes nacionals i, en les últimes edicions, diferents campions de món, que han aconseguit consagrar a l'esdeveniment com un dels més importants d'Espanya, fent al seu torn que sigui ja reconegut a Europa amb l'objectiu final de ser una prova mundial. El seu caràcter turístic-esportiu, on el 91% dels participants són de fora de la província de Castelló, fa que compti amb l'indispensable suport de la Diputació de Castelló i de l'Ajuntament de Peníscola, que van apostar des del primer moment per la qual, el 2013 va ser la primera prova de mitja distància a la província de Castelló.

L'esdeveniment s'integra dins de #CSEscenarioDeportivo i del circuit de proves d'Infinitri Sports, el qual va ser premiat per la Fundació Trinidad Alfonso, al seu programa Emprèn Esport, i que es completa amb el 6è Infinitri Sprint Vila-real el 26 de juliol, el 4t Infinitri Half & Olympic Almassora el 20 de setembre i el 4t InfinitriMan, la prova de distància Ultraman prevista per els dies 1, 2 i 3 d'octubre, totes en 2020.

Tota la informació i les inscripcions es poden realitzar a la web oficial de l'esdeveniment.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho