Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/15/2022#) AND (caducitat>=#8/15/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Càmping Terra Alta reobre les instal·lacions aquest dijous

Després d’uns mesos tancat, l’equipament turístic terraltí reobre les instal·lacions adaptades a les mesures de seguretat i higiene recomanades per les autoritats sanitàries

Etiquetes   turisme, turisme familiar, allotjaments, terra alta, terres ebre

Publicat el16/3/2021

El Càmping Terra Alta reobre les instal·lacions aquest dijous | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El Càmping Terra Alta és un càmping familiar, totalment integrat al medi natural. Ubicat a la carretera de Bot a Prat de Compte, compta amb una seixantena de parceles d’uns 100m2 i al voltant de vint bungalows amb capacitat des de 2 a 5 o 6 persones amb vistes a l'Agulla de Bot. Al càmping hi ha servei de bar-restaurant, una piscina, un parc infantil, una estació de buidatge per autocaravanes, entre altres serveis. A més, ofereixen lloguer de bicicletes.

L'entorn és ideal per gaudir tant amb família o amb amics: excursions en bicicleta o a peu, esports de muntanya, enoturisme i rutes històriques.

Per més informació i reserves, trucar al 673450651 o enviar un correu a info@campingterraalta.com


Per: Redacció

Continguts relacionats