Venda online productes de la Terra

CAT | ES


La campanya Temporada Alta situa La Ràpita com un destí turístic tots els dies de l'any

La primera cita que cal subratllar al calendari de la campanya Temporada Alta ‘El Delta al millor moment’ és la Sant Silvestre Marítima, el 19 de desembre de 10 a 13 h, la tradicional cursa adaptada a les possibilitats de la badia dels Alfacs, alhora que es farà un donatiu solidari per a La Marató de TV3

Etiquetes   turisme, la rapita, LaRapita365, temporada alta la rapita, delta ebre, badia alfacs, sant silvestre

Publicat el29/11/2021

Enguany, torna la campanya Temporada Alta per situar la Ràpita com un destí turístic els 365 dies de l'any. La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de la Ràpita i el teixit empresarial, agrupat a l'Estació Nàutica, impulsen la iniciativa amb l'objectiu d'incentivar el turisme i potenciar l'oferta d'activitats entre els mesos d'octubre i juny, període en què a la Ràpita i al Delta de l'Ebre es poden gaudir amb més tranquil·litat, de forma personalitzada i amb un toc d'exclusivitat.

La bonança climàtica, així com l'excepcionalitat de la badia dels Alfacs, un petit mar d'aigües tranquil·les, fa que qualsevol activitat a l'aire lliure, incloses les activitats nàutiques, puguin desenvolupar-se durant tot l'any. És per això que, l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, assegura que “tothom que vingui a la Ràpita, ha de tenir clar que, sigui el moment de l'any que sigui, trobarà activitats, esdeveniments, ofertes especials… per gaudir del nostre delta, la nostra badia i la nostra gastronomia”. L'alcalde destaca que “gràcies a l'actitud proactiva dels empresaris de l'Estació Nàutica aconseguim desestacionalitzar el turisme i mantenir el lideratge turístic al territori”.

D'altra banda, el president de l'Estació Nàutica, Joan Barberà posa en relleu que “la Badia dels Alfacs és un espai nàutic únic i excel·lent, on gràcies a la seva protecció natural, trobem una mar calmada i amb poca profunditat on és possible navegar tot l'any”. Barberà apunta que “hem de ser capaços d'aprofitar tot l'any a nivell turístic, i per això volem potenciar la temporada més exclusiva de l'any i el sol d'hivern, amb la campanya Temporada Alta”.

La campanya contempla activitats nàutiques com el lloguer de Sea Bike, vela lleugera o de windsurf, classes de vela lleugera especial per a parelles i de windsurf, i visites guiades a vela. Així com rutes per les muscleres en barca gran amb degustació de musclos i ostres, rutes per les muscleres en taxi marítim, rutes en veler, excursions fluvials, etc. A més, també s'hi poden fer rutes culturals guiades i hi ha una àmplia oferta gastronòmica i d'activitats amb relació a la natura i a l'ecoturisme.


La Sant Silvestre marítima

La primera cita que cal subratllar al calendari de la campanya Temporada Alta ‘El Delta al millor moment' és la Sant Silvestre Marítima, el 19 de desembre de 10 a 13 h, la tradicional cursa adaptada a les possibilitats de la badia dels Alfacs, alhora que es farà un donatiu solidari per a La Marató de TV3. Per assistir, es requereix inscripció prèvia a enlarapita.com o al 977 10 10 10. Les places són limitades. Als 5 euros de la inscripció caldrà afegir 5 euros més pel lloguer del material escollit (caiac, paddel surf, vela lleugera i bici aquàtica).


La campanya Temporada Alta situa La Ràpita com un destí turístic tots els dies de l’any | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Per: Redacció


comparteix-ho