butlletí EbreActiu

CAT | ES


La campanya de promoció turística de Tortosa, finalista al festival dels Estats Units

Tortosa hi presenta la campanya de promoció centrada en la tipologia de turisme familiar, amb un vídeo que recull diversos dels atractius que té la ciutat, com el riu, el folklore, el patrimoni, la Via Verda, la Festa del Renaixement o la gastronomia, entre d’altres

Etiquetes   turisme, tortosa, baix ebre, terres ebre, turisme familiar

Publicat el14/6/2021

La campanya de promoció turística de Tortosa, finalista al festival dels Estats Units | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La campanya ’Tortosa, tota una vida per vindre, un segon per enamorar-te’n" ha sigut triada com una de les finalistes del New York Film Festival TV & Film Awards. La producció audiovisual estrenada l’estiu del 2020 figura entre les candidates a obtindre premi en este festival dels Estats Units que té la seua seu a Las Vegas. Concretament, dins de la categoria de turisme.

Tortosa hi presenta la campanya de promoció centrada en la tipologia de turisme familiar, amb un vídeo que recull diversos dels atractius que té la ciutat, com el riu, el folklore, el patrimoni, la Via Verda, la Festa del Renaixement o la gastronomia, entre d’altres.

El llistat de finalistes inclou produccions procedents de diversos punts del planeta: els Estats Units, Austràlia, Filipines, Suïssa, Alemanya, Qatar, Regne Unit, Argentina, o Canadà, entre d’altres.

Com a membre del Comitè Internacional de Films Turístics (CIFFT) pel fet d’organitzar a la ciutat el festival Terres Travel (únic festival de temàtica turística a l’Estat espanyol que forma part del comitè), Tortosa participa enguany al circuit de festivals de tot el món amb esta producció. Per això serà present a un total de tretze cites del CIFFT, com The Golden City Gate, de Berlin, a Alemanya; el Cannes Corporate Media & TV Awards, de la ciutat francesa de Cannes; l’International Tourism Film Festival, de la Capadòcia, a Turquia, o el Japan World’s Tourism Film Festival, de Kyoto, al Japó, entre d’altres.

La participació en estos festivals serveix per enfortir la destinació de Tortosa a nivell global, ja que es tracta de festivals especialitzats en la promoció del turisme a tot el món.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho