Parc Esportiu Vies Altes. Porrera

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/21/2022#) AND (caducitat>=#1/21/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Campanya del Parc Natural dels Ports per a la sensibilització en la conservació dels rius.

El Parc Natural dels Ports ha posat en marxa un servei d’informació a les zones més freqüentades del Parc. Concretament les zones dels Estrets i del Toll del Vidre, a la Terra Alta.

Etiquetes   parc natural ports, civisme, terra alta

Publicat el19/8/2020

Campanya del Parc Natural dels Ports per a la sensibilització en la conservació dels rius. | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Dibuixos de Jaume Gubianas Escudé per a la campanya del Parc Natural dels Ports.


El Parc Natural dels Ports ha posat en marxa un servei d'informació a les zones més freqüentades del Parc.

La campanya es va posar en marxa a mitjans d'agost i acabarà a mitjans de setembre i consistirà amb la presència de personal que informarà als aparcaments que donen accés als Estrets i al Toll del Vidre.

L'objectiu és informar i sensibilitzar als visitants d'aquestes zones, ara que són molt freqüentades per al bany, informant que les actituds cíviques són molt importants per a la conservació dels rius i el seu entorn.

La campanya compta amb material de suport amb dibuixos de Jaume Gubianas Escudé.