suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


La Campanya Esportiva d'Estiu de Benicarló arriba a la recta final

Les activitats programades en la Campanya Esportiva d’Estiu han dinamitzat els matins i les vesprades a Benicarló amb una gran diversitat de propostes esportives

Etiquetes   vida activa, temporada estiu, benicarlo, baix maestrat

Publicat el26/7/2021

La Campanya Esportiva d’Estiu de Benicarló arriba a la recta final | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquesta setmana finalitzen els programes esportius organitzats per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benicarló per a l'estiu, amb l'objectiu de promoure la pràctica de l’esport a qualsevol edat, conciliant a més la vida laboral i familiar durant els mesos d'estiu.

Tant el campus Diverestiu com les activitats físiques per a joves i adults així com els campus i les escoles esportives de les diferents entitats de Benicarló finalitzaran aquesta setmana amb un balanç molt positiu, especialment pel que fa a activitats com el jumple, les nombroses propostes nàutiques o el Diverestiu, que es consolida com una de les ofertes més demandades i millor valorades i que enguany ha comptat amb 160 xiquets i xiquetes inscrits d'entre 6 i 14 anys.

El regidor d'Esports, Fernando Jovaní, ha constatat que «el Diverestiu no només representa una activitat esportiva, sinó un motor de convivència i de promoció d'hàbits saludables per a tot l'alumnat». Jovaní ha subratllat que «estem molt satisfets amb la dinàmica que porta el campus any rere any» i ha destacat que «és per damunt de tot una ferramenta imprescindible de conciliació familiar».

Paral·lelament, durant el mes de juliol també s'han dut a terme els campus que organitzen les entitats esportives locals, com el Club Bàsquet, el Club Triatló Basiliscus, el Club de Tennis Benicarló o el Club de Tennis Fair Play.

També s'estan celebrant els tradicionals tornejos i campionats en les instal·lacions esportives municipals, com el Torneig de Bàsquet Víctor Pratsevall, organitzat pel Club Bàsquet Benicarló, o el torneig de futbol sala de la Falla El Grill.


Font: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho