Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES


Camarles ja ho té tot a punt per a la Cursa nocturna Lo Balcó del Delta

Serà aquest dissabte 7 de juliol i com a novetat d’enguany també hi haurà un recorregut de 15 quilòmetres

Etiquetes   esports, running, camarles

Publicat el4/7/2018

Camarles ja ho té tot a punt per a la Cursa nocturna Lo Balcó del Delta | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Sortida de l’edició 2016 de la Cursa Lo Balcó del Delta


Aquest dissabte 7 de juliol torna el Running Series amb la vuitena edició de la Cursa nocturna Lo Balcó del Delta de Camarles. L’edició d’enguany de la cursa té com a novetat que, a més del circuit de 5k i 10k, n’hi haurà un de 15 km, tot i que només els dos primers seran puntuables al Running Series. Per promoure la participació de qualsevol persona, també s’ha organitzat una marxa amb el mateix recorregut que la cursa de 5k i una cursa infantil.

A les 21 h es donarà el tret de sortida conjunta de tots els participants de darrera de l’Ajuntament de Camarles. Al quilòmetre 1 de la cursa, els corredors de la modalitat 5k i marxa 5k faran un gir 180 graus i tornaran en direcció al centre urbà per acabar de completar els 4 quilòmetres restants fins a l’arribada. Els participants en modalitat 15k, un cop assolit el quilòmetre 9,5 de la cursa, repetiran els últims 5 quilòmetres del recorregut.

En acabar la cursa hi haurà una llonganissada per a tots els participants i a les 23 h, un cop finalitzada l’entrega de premis, hi haurà un concert.

Es poden fer inscripcions on-line i presencialment al Pub Soterrani i Cafè Tiràs de Camarles fins a les 12 del migdia del divendres 6 de juliol. Passada aquesta data, s’hauran de fer presencialment el dia de la cursa amb un increment de 4€ per inscripció (en lloc de 14€, passarà a 18€ en total) tal com preveu el reglament del circuit Running Series.

La propera prova del circuit ebrenc serà el 28 de juliol a Tortosa amb els 10k ATE.


comparteix-ho