Venda online productes de la Terra

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/24/2022#) AND (caducitat>=#1/24/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Càmara Arrossera del Montsià, premiada a la V edició dels Premis Europeus a la Innovació Cooperativa

Ha estat distingida en la categoria d’economia circular per la creació del material Orizyte, un substitut del plàstic fabricat amb closca d’arròs

Etiquetes   de la terra, agricultura, arros, sostenibilitat, amposta, montsia, premis

Publicat el9/7/2021

La Càmara Arrossera del Montsià, premiada a la V edició dels Premis Europeus a la Innovació Cooperativa | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


La Càmara Arrossera del Montsià ha guanyat el premi de bioeconomia i circularitat a la V edició dels Premis Europeus a la Innovació Cooperativa. La cerimònia oficial de lliurament dels guardons que convoca la COPA-COGECA (agrupació de totes les cooperatives i entitats agràries de la Unió Europea) tindrà lloc el dia 1 de desembre a Brussel·les.

La Càmara Arrosera del Montsià ha estat distingida en la categoria d'economia circular per la creació del material Orizyte, un substitut del plàstic fabricat amb closca d'arròs. El producte es podria utilitzar en indústries d'automoció, logística, tèxtils, embalatges o mobles, i ha suposat una investigació de més de deu anys basada en la valorització dels subproductes de l'arròs.

També ha estat premiada la cooperativa catalana MANS Ecològic amb el premi a la creació de valor social per impulsar projectes d'inserció per a joves en risc d'exclusió i persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental.

Més d'un centenar de cooperatives agrícoles i forestals han participat a la V edició del Premi Europeu a la Innovació Cooperativa que incentiva una agricultura més sostenible i orientada a les persones. A més de les cooperatives catalanes, han estat premiades l'Associació belga de cooperatives hortofructícoles per traçabilitat i informació al consumidor, la sueca Lantmännen per biodiversitat, la irlandesa Glanbia pel suport als socis i la polonesa Okregowa per innovació en el producte.


Per: Redacció