Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Càlig organitza una visita guiada al garrofer monumental de Cabanils

Serà el diumenge 25 de setembre. Aquest exemplar va ser declarat Millor Garrofer Monumental d’Espanya 2021

Etiquetes   turisme, natura, arbre monumental, calig, baix maestrat, turisme natura, vida activa, jornades europees patrimoni, taula del senia, rutes

Publicat el15/9/2022

Càlig organitza una visita guiada al garrofer monumental de Cabanils  | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Imatge del garrofer monumental de Cabanils, a Càlig


El proper diumenge 25 de setembre l'Ajuntament de Càlig ha organitzat una visita guiada a peu al Garrofer de Cabanils, exemplar declarat Millor Garrofer Monumental d'Espanya 2021.

Aquesta és una petita ruta senderista de baixa dificultat i apta per a tot el públic, en la que es visitaran, a més del garrofer monumental, altres espècies típiques de cultius i boscos mediterranis, com roure o oliveres.

La visita s'iniciarà a les 9.30 h a la plaça Nova de Càlig i té una durada prevista entre 2 hores i 2'5 hores. Tot i que l'activitat és gratuïta, és necessari inscriure's enviant un correu a turisme@calig.es o bé presencialment a les oficines de l'Ajuntament de Càlig.

L'activitat s'emmarca dins de les Jornades Europees de Patrimoni 2022 que organitza la Mancomunitat de la Taula del Sénia, de la que Càlig en forma part.


Per: Redacció

Foto: Cedida