Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Calendari 2020 del Circuit de curses per muntanya i Canicròs de les Terres de l'Ebre

En l’acte de cloenda dels Circuits de curses per muntanya i Canicròs de les Terres de l’Ebre del 2019, a més de l’entrega de trofeus als primers classificats absoluts i per categories s’ha fet la presentació dels calendaris per a la propera temporada.

Etiquetes  

Publicat el29/11/2019

Avui, 29 de novembre, el Casal Popular de Benifallet (Baix Ebre) ha acollit l'acte de cloenda del 12è Circuit de curses per muntanya de les Terres de l'Ebre i del 4t Circuit Canicròs.

A l'acte organitzat per l'Associació de Curses per Muntanya de les Terres de l'Ebre (AECME), a més de l'entrega de trofeus als tres primers classificats de cada categoria i als finishers també s'ha presentat el calendari de curses per muntanya i canicròs de la propera temporada.


12 curses per muntanya per al 2020

Pel que fa al 13è Circuit de Curses per muntanya de les Terres de l'Ebre, al 2020 hi haurà 12 proves, les mateixes que al 2019 però amb la sortida de la cursa Camí de Sirga de Móra d'Ebre, que tornarà a principis del 2021 i el retorn de la Marató de la Fageda de la Sénia. La resta de curses trail es mantenen més o menys com a la temporada que just va acabar la setmana passada. El calendari l'encetarà la cursa més veterana de les Terres de l'Ebre, en la que serà la dinovena edició de la Cursa de la UEC Tortosa el 2 de febrer. La seguirà el 16 de febrer la 7a Cursa dels Biberons de Pinell de Brai (Terra Alta).

El març serà el mes que acumularà més proves amb un total de 3, començant el 8 de març a la Pobla de Massaluca (Terra Alta) amb la 13a Cursa Serra de les Fites, la seguirà Miravet (Ribera d'Ebre) el 22 de març amb la 12a edició de La Cameta Coixa i el 29 de març serà el torn de la mitja marató de Trencacims Paüls.

A l'abril, el dia 24,  se celebrarà la novena edició de la Marató de la Fageda de la Sénia, que torna al circuit ebrenc després d'un any de descans.

Al mes de maig el cim de Caro acollirà novament l'arribada de l'únic Km vertical de les Terres de l'Ebre amb l'11è Km Vertical de Roquetes.

El 21 de juny, amb un canvi de data respecte al 2019, tocarà el Duextrem Amposta "Lo Coll Llarg" que arriba a la dotzena edició.

Passat el juliol, mes en que no hi haurà cap cursa, el 8 d'agost es disputarà la 5a cursa de l'Airosa al Mas de Barberans (Montsià).

El 5 de setembre es correrà Lo Pastisset de Benifallet i el 27 de setembre es disputarà la 14a Pujada al Montsià d'Alcanar.

Finalment, clourà el Circuit, la tercera edició de la Cursa Punta de l'Home de Flix.

Calendari 2020 del Circuit de curses per muntanya i Canicròs de les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

5è Circuit Canicròs Terres de l'Ebre

El Circuit Canicròs de les Terres de l'Ebre sempre va a cavall de 2 anys perquè les curses amb gossos, per la temperatura ambiental, s'han de disputar entre la tardor i la primavera.
Així el 5è Circuit Canicròs ebrenc que va del 2019 al 2020, amb les mateixes quatre proves que la temporada anterior, va començar amb la primera prova, disputada el passat 16 de novembre a Masdenverge.
El següent canicròs serà pocs dies abans de finalitzar el 2019, el 22 de desembre amb el 3r Canicròs de l'Aldea.
Ja al 2020 el 2 de febrer es disputarà el 13è Canicròs les II Torres, que habitualment es disputava pel terme de Campredó però enguany es farà al voltant de Tortosa per coincidir amb l'organització de la Cursa de la UEC Tortosa.
Tancarà el Circuit 2019-2020 el 3r Canicròs d'Amposta el 23 de febrer.

Calendari 2020 del Circuit de curses per muntanya i Canicròs de les Terres de l’Ebre