Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/16/2022#) AND (caducitat>=#1/16/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Cala és declarada «Vila Marinera» de Catalunya

Pertànyer a la marca «Viles Marineres» comporta tenir accés a les accions de màrqueting i comunicació turística de l’Agencia Catalana de Turisme

Etiquetes   turisme, ametlla de mar, delta ebre, terres ebre

Publicat el2/4/2019

La Cala és declarada «Vila Marinera» de Catalunya | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


La marca «Viles Marineres» s'adreça a les poblacions de litoral que conserven viva la cultura lligada a la mar. Els paisatges i els espais naturals marins, el patrimoni cultural material i immaterial, i/o els sistemes d'interpretació i valoració que els hi donen entitat i permeten oferir experiències vinculades a la vida marinera i pescadora.

Per formar part de la marca cada municipi ha de presentar la seva candidatura aportant un dossier on s'han de complir tot un seguit de requisits que un comitè d'experts format per professionals destacats i reconeguts de diferents àmbits, i per representants de l'Agència Catalana de Turisme avalua i valida les sol·licituds d'accés a la marca en base al compliments de requisits historicoculturals, paisatgístics, mediambientals, gastronòmics i que siguin promotors d'esdeveniments.

Pertànyer a la marca «Viles Marineres» comporta tenir accés a les accions de màrqueting i comunicació turística de l'Agencia Catalana de Turisme, participar en accions de promoció turística sota la nova marca, tenir accés al canal de vendes per ajudar a empreses a visualitzar i comercialitzar la nostra oferta turística, arribar a acords amb mitjans de comunicació, tenir accés a la intel·ligència de mercat emesos periòdicament pels centres de promoció turística de Catalunya al món així com a les xarxes socials amb més d'un milió de seguidors.

Aquesta és la segona certificació que rep l'Ametlla de Mar per part de la Generalitat de Catalunya, ja que ja forma part dels municipis certificats com a Destinacions de Turisme Esportiu (modalitat vela lleugera).

L'Ametlla de Mar no era l'única població que aspirava a aquesta adhesió, de fet ha estat escollida d'entre 25 candidats i ha obtingut l'acreditació juntament amb tres municipis més, Tossa de Mar, Sant Carles de la Ràpita i Sant Pol de Mar.Venda online productes de la Terra