Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


La BTT L'Auberge de Benissanet la guanyen Franquet i Estivil en XC-Sprint i Sirvent i Salvadó en XC-Rally

El 7 de juliol es va fer la 13a BTT L’Auberge de Benissanet, puntuable a la Xallenger BTT Terres de l’Ebre, amb 261 participants i que van guanyar Carlos Franquet i Anna Estivill en la modalitat XC-Sprint, mentre que Marcos Vàzquez i Arantxa Salvadó van guanyar en XC-Rally.

Etiquetes   btt, benissanet, terres ebre, ribera ebre

Publicat el9/7/2024

La BTT L’Auberge de Benissanet la guanyen Franquet i Estivil en XC-Sprint i Sirvent i Salvadó en XC-Rally | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Segons abans de la sortida XC-Rally de la BTT Auberge de Benissanet 2024.


El diumenge 7 de juliol, la població de Benissanet (Ribera d'Ebre) va acollir la 13a BTT L'Auberge en la que va ser la quarta prova puntuable de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre 2024. Aquesta nova edició va ser puntuable al circuit ebrenc de BTT d'enguany, després de la bona acollida del 2023 quan fou prova invitada i no puntuable, amb un total de 261 inscrits, 112 dels quals a la modalitat XC-Rally, 112 a la modalitat XC-Sprint i 37 van participant amb ebike.

Els participants d'XC-Sprint van recórrer 27 Km i 500 metres de desnivell positiu mentre que els que van fer la cursa XC-Rally i els que van participar amb bicicleta elèctrica van fer 48,5 Km amb 1.100 metres de desnivell positiu. Els dos itineraris van recórrer, a més del terme municipal de Benissanet, el de les poblacions veïnes de Móra d'Ebre i Miravet, sortint del poble pel camí dels Fornos, la Catatxora, el camí de la Ratlla del Terme, el Pinar del Comte; al coll dels Peçols se separaven els participants del recorregut curt i el llarg. Els XC-Sprint van anar directes als Quatre Camins on van tornar a coincidir fins al final amb els del recorregut XC-Rally. Al coll dels Peçols els del recorregut llarg van seguir pel camí de la Ratlla del Terme, el camí de la Vall d'Angolf, el camí de les Gandioles,  la Vall de la Torre, la serra de Cavalls, los Fraus, les Salvaterres, los Quatre Camins, les Valls i finalment el Camí dels Plans per creuar la meta al carrer Bonaire just al davant de l'Ajuntament de Benissanet.

Pel que fa a la classificació final, el més ràpid de XC-Sprint el guanyador va ser Carlos Franquet Bonet (independent) amb un temps final d'1:19:49, en segona posició va entrar José Luís Rayo Rodriguez (independent) amb 1:20:53 i, en tercer lloc, va quedar Marcos Alonso Samper (Artbikes Team) amb 1:20:54. En dones la cursa XC-Sprint la va guanyar Anna Estivill Estivill (BTTorre Transrabosenca) amb 1:47:52, acompanyada al podi per Noèlia Ulldemolins Amela (CC Maikbike Vinaròs) amb 2:01:27 i Anna Margalef Pallares (Fàbregues Team) amb 2:02:13.


butlletí EbreActiu

La cursa XC-Rally la va guanyar David Sirvent Alcón (Club Cicliextrem Vall d'Alba) amb un temps de 2:07:00, seguir per Marcos Vázquez Sánchez (Mega Bici) amb 2:10:31 i Joan Benlliure Comas (CC Traiguera) amb un temps de 2:10:32. En dones la guanyadora de XC-Sprint va ser Arantxa Salvadó Vergés (Drago Bikes) amb un crono de 2:39:16, seguida per Bàrbara López Antó (Fàbregues Team) amb 2:45:44 i Ariadna Figueres Pastó (Fàbregues Team) amb 2:48:42.

La BTT L’Auberge de Benissanet la guanyen Franquet i Estivil en XC-Sprint i Sirvent i Salvadó en XC-Rally | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Sortida de la BTT L'Auberge 2024, des de l'Ajuntament de Benissanet


Després de la realització de la BTT L'Auberge de Benissanet, en la que ha estat la quarta prova del circuit ebrenc de BTT, la modalitat XC-Rally continua liderada per Oriol Gómez i Bàrbara López, mentre que en XC-Sprint els líders són Carlos Franquet, que manté el lideratge, mentre que en dones, canvia la líder en favor de Noèlia Ulldemolins.

Ara, ve una pausa per evitar els mesos de més calor i al setembre es reprendrà la competició de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre amb una recta final sense aturador amb quatre diumenges seguits, començant el dia 8 al Masroig, Amposta el dia 15, El Perelló el dia 22 i es tancarà la temporada a La Ràpita el dia 29 de setembre. 


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho