Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


Bot acollirà l'edició 2018 de l'Eclipsi de Garnatxa Blanca

Les inscripcions per a assistir a l’Eclipsi es poden efectuar a partir avui divendres 22 de juny al Consell Regulador de la Denominació d’Origen Terra Alta

Etiquetes   gastronomia km0, enologia, terra alta, bot

Publicat el22/6/2018

Bot acollirà l’edició 2018 de l’Eclipsi de Garnatxa Blanca | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Participaran més de 25 referències de Garnatxa blanca


Bot acollirà el proper dissabte 30 de juny l'edició 2018 de l'Eclipsi de Garnatxa Blanca, un acte que és el preludi de la Festa del Vi de Gandesa i on, tradicionalment, es presenta el cartell d'aquest certamen vitivinícola que se celebra a la primeria de novembre de cada any a la capital de la Terra Alta i que enguany arribarà a la 31a edició.

A partir de les 21h, i fins a les 0:00h serà el moment de celebrar aquest V Eclipsi, que tindrà lloc al parc municipal de Bot, amb més de 25 referències de Garnatxa blanca i que els assistents podran maridar amb una proposta gastronòmica elaborada per a l'ocasió pels restauradors de la comarca. El punt musical anirà a càrrec de la cantautora ebrenca Montse Castellà, que presentarà el seu quart disc Punts de llibre.

Les inscripcions per a assistir a l'Eclipsi es poden efectuar a partir avui divendres 22 de juny al Consell Regulador de la Denominació d'Origen Terra Alta.


Foto: EbreActiu.catT’esperem a Godall, on trobaràs natura, tradicions i una rica gastronomia