Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Black Week a Fàbregues

Deixa de pedalar un moment i aprofita els descomptes i finançament en material de ciclisme que posem a la teva disposició a la nostra botiga Black Week del 25 de novembre al 30 de novembre, en línia fins a l’1 de desembre, i Cibermonday a www.fabreguesbicicletes.es i a la nostra botiga física el 2 de desembre

Etiquetes   btt, recomanem, canal fabregues, black week, black friday, ofertes, bicicletes, bicicletes electriques

Publicat el27/11/2019

Black Week a Fàbregues | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Alguns t'explicaran que es va crear per canviar els "números vermells" per "números negres" dels comerços, altres t'explicaran que es va crear després d'una campanya de descomptes l'any 1961 a la ciutat de Philadelphia, altres t'explicaran que ...

El que et diem a Fàbregues Motorsports és que li hem donat una volta de més al pedal i fem el nostre propi Black Friday, avançant-nos uns dies per oferir-te durant tota la setmana descomptes en bicicletes, accessoris, equipament, i molts més articles de temporada que trobaràs tant a la nostra botiga com al nostre web. Això és la nostra Black Week.

La Black Week a Fàbregues Motorsports la fem del 25 de novembre a l'1 de desembre, perquè puguis avançar les teves compres de Nadal tant a la nostra botiga com a la nostra web, on trobaràs increïbles descomptes en bicicletes de carretera, bicicleta de muntanya, gravel, bicicletes de triatló, bicicletes elèctriques , ... accessoris de ciclisme com portabicis, llums, rodets, proteccions, motxilles, ... equipament per a ciclistes com cascs, ulleres, roba, sabatilles, ... aaaaah!.

Com és impossible dir-te aquí tot el que posem a la teva disposició en el nostre particular Black Friday, perquè gaudeixis al màxim les teves passejades, sortides, entrenaments i aventures amb la teva bicicleta, et convidem a que visitis la nostra web perquè descobreixis el nostre increïble catàleg de productes per a ciclistes de tots els nivells, des dels més petits de casa, fins al ciclista més pro, passant per aquells que voleu gaudir d'l'aire lliure donant-li als pedals tranquil·lament. Et garantim que a Fàbregues trobaràs des de bicis de competició fins al complement per a bicicleta més senzill i útil tant per a tu com per regalar aquest Nadal.


Black Week a Fàbregues | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Totes aquestes ofertes de la nostra Black Week, les trobaràs a la nostra botiga en línia del 25 de novembre a l'1 de desembre, i el 2 de desembre seguim amb el Cibermonday. Per si la Black Week i el Cibermonday de Fàbregues no fos prou, durant aquests dies t'oferim la nostra oferta de finançament de 30 mesos sense interessos en les teves compres de bicicletes, accessoris i equipament a la nostra botiga o al nostre web.

Deixa de pedalar un moment i aprofita els descomptes i finançament en material de ciclisme que posem a la teva disposició. Recorda a la nostra botiga Black Week del 25 de novembre al 30 de novembre, en línia fins a l'1 de desembre, i Cibermonday a www.fabreguesbicicletes.es i a la nostra botiga física el 2 de desembre.


Black Week a Fàbregues | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


comparteix-ho