Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/27/2022#) AND (caducitat>=#1/27/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Publicada l'edició febrer de 2015 del "Birdwatching Terres de l'Ebre"

En aquesta edició, aprofitant que en pocs dies entrarem de ple a la primavera, a Birdwatching Terres de l’Ebre ens parlen dels arbres, com van transformant el seu aspecte amb l’arribada del bon temps...

Etiquetes   serra montsia, els ports, sebes, delta ebre, birdwatching

Publicat el26/2/2015

S'ha publicat una nova edició, corresponent al febrer de 2015, del Birdwatching Terres de l'Ebre que edita el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l'Ebre.

En aquesta edició i aprofitant que en pocs dies entrarem de ple a la primavera, a Birdwatching Terres de l'Ebre ens parlen dels arbres, com van transformant el seu aspecte amb l'arribada del bon temps.

També hi trobarem una llista detallada dels equipaments del Parc Natural del Delta de l'Ebre i com el Parc treballa per facilitar i millorar-ne l'accessibilitat als mateixos.

El projecte de Seguiment d'Ocells Comuns a Catalunya que s'està duent a terme al Parc Natural dels Ports, juntament amb el Voluntariat ornitològic i els canyissars per a ocells de la Reserva de Sebes, també hi tenen una secció en la publicació d'aquest mes de febrer.

Per acabar, la recomanació d'un itinerari entre boscos i masos centenaris: la Foradada, a la Serra de Montsià.

Publicada l’edició febrer de 2015 del "Birdwatching Terres de l’Ebre" | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...