Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/25/2022#) AND (caducitat>=#1/25/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Publicada l'edició agost 2015 del Birdwatching Terres de l'Ebre

La serra de Llaberia, la nova parell d’aufrany establerta al Port i la publicació de la segona edició de la Llista Patró dels ocells del delta de l’Ebre, són alguns dels interessants articles que trobareu en aquest nou número del Birdwatching Terres de l’Ebre.

Etiquetes   serra montsia, els ports, delta ebre, birdwatching, ocells, natura

Publicat el4/8/2015

En aquesta publicació, informa sobre la nova edició del Delta Birding Festival, que tindrà lloc del divendres 18 fins al diumenge 20 de setembre, amb conferències, cursos, tallers i concursos, i un espai amb oferta de productes i serveis per a l'ornitòleg i tot aquell interessat a conèixer i gaudir de la natura.

El Brogit, empresa de serveis de guiatge i agència de viatges d'ecoturisme, ens anima a descobrir el territori amb els cinc sentits. La serra de Llaberia, la nova parell d'aufrany establerta al Port i la publicació de la segona edició de la Llista Patró dels ocells del delta de l'Ebre, són alguns dels interessants articles que trobareu en aquest nou número del Birdwatching Terres de l'Ebre.

Publicada l’edició agost 2015 del Birdwatching Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...