Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


Bicicletada infantil per donar visibilitat a la problemàtica de l'assetjament escolar

L’empresa de serveis turístics 4 Camins és l’organitzadora de la bicicletada que tindrà lloc el dissabte 30 d’octubre als Muntells

Etiquetes   vida activa, bicicleta, muntells, delta ebre, terres ebre

Publicat el27/10/2021

Bicicletada infantil per donar visibilitat a la problemàtica de l’assetjament escolar | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'empresa de lloguer de bicicletes i serveis turístics 4 Camins, organitza aquest proper dissabte 30 d'octubre una bicicletada infantil als Muntells, sota l'eslògan “Pedalem en contra de l'assetjament escolar”.

L'activitat, que compta amb el suport de l'EMD dels Muntells, està adreçada a xiquets i xiquetes de fins a 12 anys. Els participants es trobaran a les 15.30 h a la plaça de l'Ajuntament i la bicicletada començarà a les 16 h.

Després d'una hora de pedaleg pels carrers i zones properes al municipi, hi haurà una xocolatada popular i animació infantil per a tots els assistents.

La participació a la bicicletada és gratuïta i té com a finalitat sensibilitzar i donar a conèixer l'assetjament escolar entre la societat, un problema que afecta a molts infants i joves d'aquest país. I és que segons l'Associació Catalana per a la Prevenció de l'Assetjament Escolar (ACPAE), 1 de cada 4 infants (23,6%) pateix assetjament escolar.


Per: Redacció

comparteix-ho