Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Benjamí Prades bat el rècord de la Pujada a Cardó

La 36a edició de la Pujada a Cardó va comptar amb 83 participants, entre els que hi havia Benjamí Prades que va batre el rècord deixant el crono en 17’34" rebaixant en 23 segons la marca anterior.

Etiquetes   ciclisme, ribera ebre, rasquera, serra cardo

Benjamí Prades bat el rècord de la Pujada a Cardó | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Un dels participants de la 36a Pujada a Cardó arribant a meta.


Ahir 2 d'octubre va ser la data en que la Penya Ciclista Ribera d'Ebre va organitzar una nova edició, la trenta-sisena, de la clàssica prova ciclista Pujada a Cardó, una contra-rellotge individual de 9 Km entre Rasquera el balneari de Cardó.

A les 9:30 del matí es donava la sortida al primer dels participants des del Centre Cívic de Rasquera i progressivament, cada minut, van anar prenent la sortida la resta de ciclistes que van sumar un total de 83 ciclistes, dels quals 70 ho van fer en la modalitat de bicicleta de carretera i 13 en la modalitat de BTT.

El guanyador de la 36a Pujada a Cardó va ser Benjamí Prades (Controlpack - La Sénia) amb un temps de 17'34", el que va suposar rebaixar en 23 segons el rècord que hi havia fins al moment; el van acompanyar al podi final de la modalitat de bicicleta de carretera, el Joaquim Carlús (Gurubike Grupo el Reloj) amb 18'06" i Carles Juncosa (Lizarrán Reus - Peixateries 8) amb 18'57".

En dones i en modalitat de bicicleta de carretera la guanyadora va ser l'Ariadna Figueres (Fàbregues - CC Catalunya Sud) amb un temps de 26'09", seguida per Ainara Inarejos (PC Baix Ebre) amb 27'10" i Maria Garí (PC Ribera d'Ebre) amb 28'09".

En modalitat BTT, el podi masculí va quedar format per David Kopancov (Mont-roig Track Team CC) amb 23'35", Èric Gallardo (Mega Bici) amb 24'35" i Fran Martínez (PC Ribera d'Ebre) amb 28'16". En la modalitat BTT femenina només va haver una participant, la Laia Llauradó (PC Ribera d'Ebre) que va fer un temps de 33'48".


Classificacions de la 36a Pujada a Cardó (2/10/2022):


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho